Vad har hänt

Jo, här har hänt rätt mycket.. Våra Färna kompisar har åkt hem.. Tack för några trevliga dagar tillsammans..Jag har fyllt år.. Tack för en trevlig överraskning.. Ni som vet vad jag menar:) Och självklart tack till er som kom hit även om jag inte firar det på så vis.. Ni som vet vad jag menar:) Dom som ville och kunde fick komma:)
 
Mmm, vad ska jag mer skriva.. Jo jag har även gjort polisanmälan på vissa folk och så på en idiot som ringer privat nr och lägger på.. Jag säger bara.. Men för fan hur gamla e du/ni som håller på med sådant.. Väx upp för fan.. Trodde mognaden hade hunnit ikapp, men ack vad fel jag hade.. Så nu får vi se vart detta leder till..
 
Och idag har Stora dottern varit en stund i förskolan.. Man blir alltid lika överraskad vad det står på den skylten som e orange och sitter på ytter dörren.. För 3 veckor redan stor där att det gick ögoninflammation på lilla avdelningen och det e ju över nu, men idag när man kom till förskolan stod det att det gick körtelfeber på lilla avdelningen, mmm och det e ju snyggt.. Men det e bara och bita ihop och lämna dottern där ändå och hoppas på att hon och lilla syster slipper och få det... Vi har väl varit sjuka vad vi ska, tycker jag i alla fall.. Jaja, nog om det..
 
Lilla systers mage har blivit bättre, så nu blir det helt mjölkfri kost och det går bättre och bättre för oss och henne.. Hon får inte ens använda soja produkter heller, för det e nästan likt mjölken på något vis, så vi får vänta med det med.. Nu får hon dricka havre mjölk och äta havre yoghurt i stället.. Inte helt populärt, men det går.. Så när hon börjar på förskolan, så blir det helt mjölkfri mat och dryck där med.. Så e det med den saken:)
 
Ja och stora syster fortsätter utan blöja på dagarna.. Hon gör både 1 & 2 på toa nu.. Idag missa dom och sätta på blöja på förskolan när dom har sin sovstund, men det fixade hon utan problem:) Och glad e jag:) Natten blir med blöja än tills hon känner sig redo och släppa den:)
 
Nu måste jag gå...
 
Ha det gott och må gott:)
 
 
 
 

Acceptera eller Respektera

Ja, vad menar jag med det då??
Jo, jag menar att man behöver inte bli accepterad bland nära och kära, familj, vänner och släktingar, men dom ska banne mig respektera en.. Så kvittar det om det handlar om mig, gubben, barnen, djuren eller huset.. Det e inte så kul och höra från andra hur man ser ut, om man e tjock, smal, liten, stor osv eller om man får höra jag åker inte dit om hen en där och det e inte så kul heller om där e någon som försöker splitra oss, för den ena eller andra sakens skull..Inte så kul och höra att hen får inte vara med för hen tillhör inte familjen..
 
 Där e ju dom som har försökt och denna gången var det nära, men NEJ, vi klarade ännu en gång och ni som försöker fick lång näsa en gång till.. Eller om det e något om barnen.. Dom e som dom e  och alla barn e olika och där finns andra barn som e precis likadana som våra, men det gnälls mer på våra än på andras barn.. Eller på våra djur eller på huset.. Det e inte så kul.. Detta e vårt val.. Vi har valt och ha dom och det så här själv.. Inte ni.. Och ja, jag vet om att jag har ett jävla humör, men varför pröva det igen, när ni vet hur det e?? Hmmmmm!! Det var en bra fråga??
Någon som kan svara på det!!!
 
Hur gör jag själv?? Jo, jag får ju respektera folk som jag inte tycker om, men som man ändå träffar och måste träffa.. Eller så skiter man i och åka dit till hen eller föjla med till hen..
För det mesta e jag snäll och trevlig, men behövs det, så säger jag ifrån.. Vissa kan ju gå övergränsen ibland och då kan jag härskna till ordentligt och speciellt om det har pågått en tid..
 
Alla ni som inte Accepterar eller respekterar oss..
Hur e ni själva??
Hur ser ni ut, tjocka, smala??
Snygg eller Ful??
Hur e ni till era egna barn??
Hur vill ni att vi ska behandla dom?? Som ni behandlar våra??
Vill ni att vi ska kommentera och påpeka det för er med, så som ni gör mot oss?? Vill ni höra det?? Tror ni det blir bättre då??
 
Svara gärna på frågorna ni som vågar!!!
 
Ja, jag vet att jag kämpar med min kropp, med mitt humör, med mitt utseende, min klädstil osv.. Men TYVÄRR e jag SKAPT så här och det går inte och göra någonting åt just nu, men senare i livet, då har jag stora planer både på det ena och det andra.. Jag har kämpat med detta i många år:( Redan när jag gick i skolan, men det e många som inte vet om det:( Men nu vet ni.. Det e något jag har valt och hålla för mig själv ända till idag..
Du e ju skapt på ditt vis och tror du att du e perffekt, så e du långt i från det.. Ingen e perffekt.. Alla har sina brister och fel..
Att bli Accepterad e så skönt:) Det värmer i hela kroppen och man får vara med på ett annat sätt i den andres familj och dela mycket med dom.. Både skratt, tårar, glädje, bekymmer, sorg osv.. Man stöttar varandra på ett helt annat vis med:) Och det e skönt:)
 
Ha e bra dag, och tänk igenom detta noga hur ni vill ha det och hur ni vill göra:) Det har jag gjort många gånger:)
 
Kramisar till er <3 <3 <3
 

Många som såg oss

Där var många nära och kära familj och vänner som såg oss på TV igår.. För många var det rörande och andra inte.. Men detta var nödvändigt ont och göra det, eftersom det har varit som det varit innan.. Gubben vaknade och jag vaknade.. Vi båda har fått tänka om på olika sätt och detta har varit en nyttig skola för oss.. Några kommentarer man har fått både på Fb och på TV3/lyxfällan har inte varit så snälla.. Men det tyvärr sådana som inte förstår hur det e.. Bara för att dom har det bra innebär det inte att alla har det.. Men vi har ju inte tagit lån för och resa på semester och vi har aktat oss för och hamna hos kronofogden.. Det var på håret kan jag säga..
 
Det tråkiga e då att där finns personer som går till angrepp på hur man ser ut och att man skämmer ut skåningarna osv på fb.. Det e mycket tråkigt att folk gör så. Det tråkiga e att dom fortsätter och mobba en efter skolan med.. Jag trodde det hade tagit slut.. Tack och lov finns där dom som har slutat och tagit sitt förnuft till fånga och blivit vuxna och fått egna barn.. Jag tror att det har hjälpt dom mycket och att just ni som har gjort det mot mig sporrar mig nu, det känns extra skönt:) Jag hoppas att det känns lika skönt för er med:)
 
Jag vill tacka alla som har peppat oss efter programmets slut och alla fina ord ni har skrivit och sagt till oss.. Det värmer så otroligt mycket inom bords..
 
Nu blickar vi framåt och tar nya steg.. Vi och som många andra så har vi lite och jobba på och med:)
 
Jo och en sak till, alla ni som hjälpt oss, men som munnen har glappat på.. Var tysta nästa gång man berättar en hemlighet.. Detta hade kunnat kosta oss mycket pengar.. Vi hade fått betala vite och det e på 6 siffrigt belopp och det hade ni fått hjälpa oss och betala.. kul va:) Men nu vet man oxå vem man ska säga något till och inte..
Jo och en sak till.. Där var någon som hade tipsat oss till Ystad Allehand att vi skulle vara med.. Det var ju snällt, men nästa gång kan ni ju komma till oss först och berätta det, att ni hade tänkt och göra det:) Det e mycket trevligare om man lägger korten på bordet direkt och vågar stå för att man har gjort det:)
 
Ha en fortsatt trevlig fredags kväll..
Tjinge ling
 
 

Hemligheten del 2

Titta på TV3 kl 20.00 idag, så får ni svaret på den hemligheten:)

Yes, Tack för det samtalet:)

Jag fick ett underbart samtal igår på mobilen... Jag blev så glad att tårarna sprutade och rann ner från mina kinder.. Och den som ringde undrade om det var fel det hon sa; Nä, jag blev bara glad..
Nu har många trådar blivit upp knutna och en sten från mina axlar har lättat.. Och det e så skönt kan ni tro..
Den e inskolning för lillan i augusti v33, men samtalet jag fick blev att inskolningen blev i APRIL i stället, så hon ska börja sin inskolning den 22/4 i stället.. Tänk så mycket detta kommer och lösa och tack för att du ringe mig.. Fler sådana hära positiva samtal vill man ha:)
 
Så nu skall jag börja jobba igen och det känns skönt.. Så jag kommer väl och vara tillbaka i Maj någon gång:) Så nu e det slut på friden:) Men jag har ett stort uppdrag på jobb som väntar väldigt mycket på mig och jag hoppas att ni på jobb e villiga och hjälpa mig, annars blir det nog svårt och få rätsida på det.. Där finns nog en del som kommer och göra det.. Ju fler desto bättre om ni vill ha en bra arbetsplast och arbetsmiljö...
 
Trevlig Alla Hjärtans Dag på er:)

Hemligheten

Ja.. Då e det den dära hemligheten som jag jätte gärna vill berätta, men jag tror jag väntar lite till.. Jag håller på och spricka, för jag jag jag vill så gärna berätta för er alla.. men det e kul och göra er nyfikna med.. För det e ni väl?? Det hade jag varit i alla fall:)
 
Kram på er:)

Sjukstugan

Ja vad säger man..Lite sjukstuga har det varit..
 
Gubben har halsfluss och förkylning som står och spänner, Stora och Lilla syster och jag har varit dåliga i magen.. Tänk att allt kom på en och samma gång.. Så trevligt.. Så vi har kampat nere i stora rummet.. Trevligt det med, men nu e jag och barnen mycket bättre.. Gubben e fortfarande dålig.. Inte så kul.. Så vi får se vad det blir av det hela.. Hoppas att allt försvinner snart, så alla kan vara glada och nöjda.. Här e ju lite tanda gnissel här och var, men det e väl folk som inte förstår riktigt hur det e och ha barn eller som har barn, men som inte har dom alltid eller bara rent av e avundsjuka.. Men ärligt talat tror ni verkligen att det e så kul och vara hemma och vara sjuk och ha sjuka barn?? Nä, jag tror verkligen inte det.. Vad tror du/ni själva?? Ni kan ju komma hit och pröva det.. Vi lämnar dom gärna till dig/er när dom e sjuka och du/ni e sjuka samtidigt.. Jag tror där e någon som håller håller med mig där ute..
 
Jaja nu e jag och barnen bättre i alla fall, så vi får väl ta hand om gubben nu, så han blir bättre och kan komma till jobb igen.. Dom saknar väl honom där...
 
 
Lite trevliga bilder får man lägga in på oss så man blir glad och varm i kroppen..
 
Trevlig kväll på er:)

Emetofobi

Nu e vi på bättringsväga.. Min emetofobi satter ordentligt på prövning härom natten då stora dottern blev magdålig och spydde ner sin säng och jag som verkligen hatar det över allt annat.. Men vi hjälpes åt.. Gubben tog dottern och jag plockade av sängen.. Men oj vad jag har använt handsprit, till och med mina fötter fick sig en om gång.. Men vilken panik och ångest jag fick.. Den e verkligen inte rolig, men samtidigt vill jag inte visa det för dottern, för hon ska inte känna det jag känner.. Och vill absolut inte att hon ska få en fobi mot det som jag har..
 
Jag har alltid haft fobi mot spyer, ända sen jag var barn, så långt tillbaka jag kan minnas, så om det handlar om magsjuka eller inte..Det spelar ingen roll.. Det e spyer över lag.. Då kommer paniken och ångesten fram med en gång och som barn och tonåring blev jag helt tosig, arg och ledsen.. Men där var nog ingen som såg paniken.. Hade jag bara skrivit det i pannan så hade alla inblandade sett det och förstått mig bättre.. Detta kan man få om man har varit med om en hemsk magsjuka någongång mellan 6-10 års åldern.. Det kan ju slå på åldern.. men runt där i alla fall.
 
Det som e det jobbigaste idag e att vissa nära och kära, släktingar och vänner inte riktigt förstår hur man mår och känner och dom har lite svårt och förstå mig och tycker bara att det e en baggatel och att man e tramsig, men jag hoppas att ni en dag kommer och förstå hur det e..
Det e ju tyvärr inte bara jag som har detta utan det e andra med, men det e ju ingenting som syns på människorna som finns.. Ni ska bara veta hur svårt det e och gå på andra toaletter, gå i affärer, gå i varuhus, gå och dans bland mycket folk, gå och lämna dottern på dagis, ja men ibland måste man bara, men det e handsprit fram hela tiden.. Vart man än e någonstans.. Och saken blir inte bättre att människor som e dåliga ger sig ut bland andra människor..Vad tänker ni med eller på?? Ja inte vet jag.. Ut kan man gå, men inte blad folk, om man nu behöver frisk luft och ja dom som dricker e fulla på fester och på dansgolvet.. Varför dricka så mycket?? Det e därför man har hållt sig vid sidan om rätt mycket.. Jag tycker själv inte om och dricka för mycket, men det har hänt och fy vilken ångest och panik jag har.. Jag vet vad som väntar mig..
 
Gå gärna in och läs om det på google: emetofobi
Så kanske ni förstår lite mer av det och får lite mer information om det..
Jag hade gärna velat byta med er.. Ni hade gärna fått gå i min kropp och känna hur det känns.. Jag hade gärna velat bli av med det istället.. Hoppas att ni förstår lite mer och kan hjälpa mig mer i stället när dom här kriserna kommer..
 
Trevlig kväll på er
 
 

Hej Hej

Här går det undan både dagarna och annat:) Vilket e trevligt:)
 
Stora dotter e inne i trost period och det resulterade i 1,5 timmes utbrott om det inte var 2 timmar.. Jaja all energi trillade bort från en.. Mindre kul:(
Men sen och andra sidan e hon jätteduktig på andra sätt och vis.. Går på toa och gör både 1 & 2 där och det e jättebra.. Sen älskar hon och åka buss till dagis om mornarna:) Buss och dagis då e dagen gjord för henne:)
 
Sen Lilla syster hon går nu.. Hon reser sig själv och gå.. Hon e fortfarande lite vinglig, men det går:) Hon sätter sig pladask på rumpan, men hon reser sig igen och försöker:)
Hon har även tänder som kommer ner, så hon e lite kinkig hon med:( Lite tråkigt, men det går:)
 
Sen att man har blivit mobbad i skolan och att det fortsätter i vuxen ålder e en annan sak och trakasserad.. Det ända jag kan säga till dom som gör det e; KUL FÖR ER, MEN MINDRE KUL FÖR DEN SOM BLIR UTSATT FÖR DET.. E det något så e det bättre att man går till personen i fråga.. Men det visa oxå vilket stadie dom befinner sig i, i derras liv, som gör det.. Men man vet ju oxå var dom står, dom som håller med "gillar" och det trodde inte jag att det skulle göra.. Man vet även var den nivån på folket ligger.. Men, men nu e det som det e och det går inte och göra det ogjort.. Tur man har dom vännerna som tycker annorlunda om det man har gjort:) Och dom vännerna e guldvärda..
 
Mmm sen har jag en annan sak med som jag vill berätta, men det kan jag inte göra.. Så jag får hålla det för mig själv:) Blev ni nyfikna nu?? För det hade jag själv blivit:)
 
Ja, februari månad verkar bli en bra månad trotts allt. Lite hinder på vägen måste man ha, eller vad säger ni??
Titta på bröllop, träffa gamla vänner, bada med barnen, lite kalas med kaffe, dans och träffa "nya vänner".. Ja och sen var denna månaden gången:) Mycket smått och gott.. Det måste man ha här i livet:)
 
Kram till er alla:)
 
Ha en trevlig fredags kväll:)
 

RSS 2.0