Bästa månaden Ever

Alltså jag bara känner hur det pirrar i kroppen och hur glad jag e. Detta har jag inte varit på många många år. Nu äntligen har jag nått toppen på min stege. Det e så himla skönt. Det e juvligt. Man går runt och ler hela tiden. Leendet finns där. Jag vet att jag kan, jag vet att jag vill och jag vet att jag vågar. Har även accepterat min spegelbild och min nya frisyr. Och att kunna ta konstruktiv feedback och göra något åt det. Alltså en helt ny värld har öppnat sig. 
Jag hade två arga barn igår som skrek och en slog mig och en sparkade mig när vi satt i bilen. Men jag bara sjöng en glad sång hög i bilen. Och det var ju inte alls populärt från barnen, men vad gör det. Jag var lika glad ändå. När dom hade lugnat sig så pratade jag med dom och förklarade och sen var allt ur värden och dom var glada. 
Hade det inte varit för utbildningarna och alla positiva och härliga kollegor i Forever så hade jag inte kommit så långt som jag har gjort. 
Jag vänder på tankarna och tänker positivt på dom i stället. 

Jag kan inte lösa ALLAS problem, jag kan bara lösa mina egna😊 
Och det gör jag efterhand. Det e så härligt.

Det e INTE mig där e fel på om någon mobbar, retar, trakasserar och så vidare mig, utan det e den som gör sådana saker som där e FEL på. 

Vi har ju även ordnat en ny begagnad bil till oss. Och vi fick reda på att vårt Blanco lån kommer vara avbetalt nästa år i november trots att vi köpte en bättre bil. Härligt. Saker och ting börjar falla på plats.


Och min Buisness. Den går framåt. Jag vill bara bli Supervisor nuuuuu. 
Jag klarade av och vara aktiv med 4CC och fick vara med om en super härlig Hotellfrukost med min kollegor för och kunna fira. Så jag har två månader till som jag skall ha 4CC för och kunna vara med på en överraskning.

Om ni tycker det låter intressant får ni gärna höra av er? Jag berättar gärna mer om det😊
Så nu e det bara till och jobba på😊
Jag kommer och ha en Sköna fötter och Mjuka händer visning nu på söndag den 8/5 kl 12.00 hemma hos mig i Skivarp. Ni e välkomna och pröva😊
Kram på er alla där ute😊





RSS 2.0