Utveklats jätte mycket

Alltså jag e riktigt stolt över mig själv. Jag gör små framsteg hela tiden som betyder jätte mycket för mig och ännu en dag vaknade jag och kände att det här känns riktigt bra och att jag e på rätt  väg igen. 
Jag har gjort många saker som jag absolut inte hade gjort innan. Jag har köpt nya skor som där e färg på (tycker om enfärgade skor)👟👞👢, jag har masserat fötter (gillar ej fötter)👣, jag har klippt av mig håret (hade långt innan)💇, jag har köpt kläder med färg på (använder mesta dels svarta kläder)👚👗 och mycket mer. Det e så härligt när man har tagit steget utanför den fyrkantiga boxen. Man mår super och man växer och sträcker på sig lite extra.

En ny utmaning för mig och tre andra var att göra C9. Vi e en lite grupp på 4 personer som gör den samtidigt. Det e så häftigt. Jag e inne på 7 dagen idag av 9 dagar totalt. Så på söndag e vi färdiga. Dom två första dagarna var jobbigast, men sen blir det bara lättare och lättare. Man måste ändra sitt tänkande och dricka mycket vatten. Och tack vare hjälp uppåt ifrån så ändrade jag på mitt tänkande och intog desto mer vatten. 
Nu när man går känner man sig lätt som en fjäder. Man flyger fram på moln och man rör sig mycket lättare med. Sen har jag fått mycket mer energi i både kropp och knopp. Det e så skönt. Jag e inte alls trött längre. Och så har jag lärt mig mycket om kosten och att skippa vetemjöl. 
Vi gjorde pizza häromdagen. Vi gjorde den på Fullkons dinkel mjöl. Mätta blev vi. Så vi åt pizza i två dagar. Igår hade vi hemma gjord Gulaschsoppa. Gud så god den var. Dock lite stark, men vad gör de. Så nu har vi mat till idag oxå. Det e kanon bra. Alltså jag e så nöjd med C9. Den har lärt mig så mycket. 
Efter C9 kan man ta F1 och F2, så blir det ett program på 69 dagar. På dom här 69 dagarna lär man sig så otroligt mycket. Man får en handbok och en personlig tränare som hjälper en och det e ju perfekt. Och man får träning och mat tips dag för dag.

Nästa steg blir att pröva Detoxen. Det blir väl framåt sommaren eller hösten/vintern. Det beror ju på lite hur det känns i kroppen.

Jag e även sugen på och pröva Vital 5. Den förenklar vägen till välmående på daglig basis. 

Här e så mycket man vill ha och pröva. Man får ta det pö om pö. Annars går det inte.

Nu till nästa sak som har gjort att jag har utvecklats lite mer och hjälp på vägen. Pratade med en vän om att livet känns som ett ekorrhjul och mycket stress. Jag fick då förslaget att göra ett schema på varje dag med klockslag på. Så i söndags kväll satte jag mig efter Skype utbildningen och skrev ett schema för hela veckan. Och gud så lätt denna veckan har varit. Har tittat på schemat och vetat precis vad som skall göras. Barnen har kommit i säng och varit mycket lugnare oxå. Jag fick sitta i lugn och ro i onsdags kväll och jobba med Forever Living och skriva till mina kunder och prata med dom lite och ta upp beställningar. Alltså så mycket lättare blev allting. Helt otroligt. Jag e så glad att jag fick denna hjälpen och tipset. Tack än en gång.

Så jag jobbar vidare. Var på Affärspresentation och Utbildning igår kväll. En underbar kväll med goa kollegor. Så mycket dom gav mig av det dom sa. Där var många saker jag kände igen och jag vill definitivt ändra på mig och bli en ledare. Jag vill inte att någon leder mig längre. Det e ju det enklaste egentligen. Men NEJ. Nu skall där bli stopp på de. Jag skall vara LEDAREN. Det e så kul och man läs sig såååå mycket på det. Helt otroligt. Nytt tänk, nytt arbete och nya rutiner. Tur jag så många Goa kollegor som kan hjälpa en. Det e bara be om hjälp så hjälper dom en gärna. 

Så jag kommer att anta utmaningen 30/30. Så det e bara till och sätta igång och jobba. Jag har 30 dagar från och med den 14/4 som var igår och 30 dagar fram och prata med prospekts (14/5). Jag skall bygga mitt team nu.
 
Och givetvis ha mina 4CC i månaden och +1 CC om man vill de. Det e ju så det skall vara egentligen. Så ny rockar vi loss och kör gasen i botten.


Trevlig fredag på er😊






Mer fri tid och mer pengar

Jag har fått en möjlighet som bara ger mig så mycket utveckling och ett självförtroende som har ökat mycket. Det e helt otroligt. Denna möjligheten har jag fått höra några gånger tidigare, men har då tackat Nä. 
I oktober 2015 tackade jag Ja. Och nu e jag en bit på vägen. Mål har jag och drömmar finns. Allt e uppskrivet. Och här vet jag att jag kan nå dom och få så mycket mer tillbaka i mitt bagage. 

Så Jag söker dig som är 

🌼Driven
🌼Drömmer om att vara din egen chef
🌼Jobba när du vill, kan o känner för det
🌼Drömmer om att resa mer 
🌼Drömmer om att få mer tid till familj o vänner
🌼Slippa passa tider, slipper att stressa
🌼Jobba hemifrån 
🌼Ha kul på jobb o framför allt Må Bra

⭐️Passar detta in på just dig, så hör av dig till mig😊 Så berättar jag mer😊 Eller om du e nyfiken😊 Kanske blir det just vi som kommer och samarbeta tillsammans🌟😊

Trevlig dag på er😊




RSS 2.0