Skiljas

Ja. Då ska Mattias och jag skiljas och det var inte mitt val utan hans val. Detta e rena tortyren för mig. I morgon har det gått en vecka sen han släppte bomben. På fredag e det en vecka sedan jag kom på honom med en annan tjej och åkte dessutom till henne och sov över till lördag mer behöver jag väl inte berätta vad som hände där. 

Frågade på lördagen om dom hade gjort de och det hade dom. Äckligt av båda två eftersom hon visset att han var gift och han visste ju definitivt att han var gift. 
Tack. Du e inte välkommen tillbaka om du hade tänkt de. Pussar och kramar e helt okej för mig. Men inget mer. Då började dom prata runt den 21/6-2017. En som arbetstränade ute på hans jobb någon månad bara. 
Så nu söker jag lägenhet. Jag vill absolut inte ha huset och jag vill absolut inte ha något med mig här ifrån, mer än mina saker. Ingenting som vi har haft tillsammans. Vill ha så lite minnen med mig ifrån honom så möjligt. Det räcker med mina barn. 
Hade jag vetat att det skulle sluta såhär hade jag aldrig gift mig med honom och jag hade inte skaffat barn med honom och jag hade bara stannat hos honom i 4år. 

All kärlek jag har gett honom har inte varit bra nog, för det han ville ha det var sex, men man måste göra något för och få sex tex förspel, lite lek för och ägga en, lite träning och prat. Inte bara pang på rödbetan. 
Så just nu e man mycket ledsen in i mellan, men det går över igen.

Skiljmässopapperna e in skickade och har betalat in 900kr till Tingsrätten. Så om 6månader e man helt singel och ogift.
Så skönt det kommer bli då.

Jag kommer inte gifta mig igen och inte förlova mig och inga fler barn. Jag e färdig med det. Nu ska jag bara roa mig med mina vänner varannan vecka och så kommer jag ha barnen varannan vecka. Hunden kommer förmodligen bo hos mig när jag flyttar till eget. 

Barnen har tyvärr kommit i kläm för Mattias valde och åka till sin nya flickvän och det slutade med att minsta dottern inte ville prata med honom i telefon för hon blev så ledsen. Och det tycker inte jag e okej. Men hur får man en blid tupp till och fatta vad han håller på med?! Jo, man skriver en hel roman och berättar och beskriver hur, när och varför, så vips så trillade polletten ner och han tog sitt förnuft tillfånga och åkte hem ifrån henne och hem till sina barn. Han och barnen sover i sängen. Jag sover i soffan. Härligt och så skönt.... 

Ja. Just nu har jag fått ut en del dock inte allt. Men det kommer senare. 

Ni får ha en fortsatt kväll❤️


RSS 2.0