Vidrigt

Usch fy. Vilka vidriga människor där finns. En enda gång du går emot mina barn eller mig igen. Stannar barnen hos mig för gått. Och du ditt fega kräk och kärring som tillåter det. Du e ta mig fan kass på dass. Och tänk på DU e inte mor till mina barn, så DU ska inte uppfostra dom. Det e bättre DU uppfostrar ditt eget i stället. Och det e DU som gör att den andra människa INTE får träffa den personen och det hoppas jag att du e glad för... Vänta tills barnen e större. DU kommer inte och ha det lätt  kan jag säga o inte DU heller. 
Att ens säga att jag BÖR ta hem barnen, när skadan redan e skedd. Var bara en dum och korkad ide. Där var faktiskt en dum blondin varning på den. Jag trodde DU hade fattat vad som var bestämt sen innan. Men det hade ju varit SKÖNT o slippa barnen där hemma o bara ha ett och jag sen skulle få ta skiten... Nä tack. Ni har själv ställt till det så varsågod o ta skiten själv... Och jag svarar hur jag vill, för det var bara en sådan himla du fråga/kommentar eller vad man nu vill säga, när jag har pratat om det innan... Så det sket sig... Och där kan DU/NI ha.. Jag trodde inte det om dig, men DU e precis likadan som den andre o nä jag e inte rädd för dig. Du e den fulaste i världen... Kan du röra mig, så kan du röra mina barn med och det gillar jag inte. Och du har dessutom berättat att du har gått emot en viss liten varelse. Jag hoppas innerligt att DU inte gör det igen... För barnen stannar inte hos er tack vare dig... Hoppas att du blir glad över de...

🤢🤮🤮🤮🤮🤢


Väx upp

Jag fattar inte hur mam kan stå och ljuga mig rakt upp i huvudet även om jag har bevis. Hur omogen e man och vilket sjukt beteende?? Jag visade till och med bevisen, men ändå fortsätter man att ljug. Alltså. Det e inte bra. Det e sjukt beteende. Och så mycket skuld man har fått för att det e jag som e shoppingkåt av han och hans bror. Jag shoppingkåt, nä tror inte de. Det visar tydligt nu vem som måste handla när man inte har pengar och när man måste ta krediter på krediter och avbetalningar gång på gång på gång. Hoppas innerligt att du sätter dig i skiten riktigt ordentligt en gång till, för denna gången hjälper jag dig inte ur de... Jag hoppas att en viss person kommer underfund med vad du e för en människa och att du ljuger så in i hel-ete och att det e du som gör en sjuk. Förstår ditt ex idag varför hon gjorde det valet hon gjorde. Det e ju du som ligger bakom de. Annars hade det inte blivit så. Det ser jag själv nu. Har slutat med mina mediciner o det e skönt. 
Du säger till mig att jag ska växa upp, men vem e det som ska göra de?? Inte jag i alla fall. Så mycket jag har lyckats och ta mig an o göra. Hade inte jag varit vuxen hade jag inte tagit mig an sakerna och fått det på rätt plats i mitt liv. Det e mer än vad du gör. Du fortsätter och fortsätter och ljuga. Ta dig an det och bli vuxen och sluta med de. Nä, det kan du inte för du e så korkad en trappa upp. Hissen har inte gått hela vägen ända upp. 

Väx upp och släpp ditt omogna sätt. 


Min fina hund

Min fina lilla hårboll. Hon e inte stor, men så mycket glädje hon kan ge en när man e lite nere, ledsen och när man känner sig ensam. 
Hon kan även ge en gråa hår när hon e på lek humör. Min Qita blir 10år i maj. Tiden springer fort iväg. Det kan man inte tro. Inget tecken på att hon e gammal. 
Hon har ju fått gå igenom några operationer och ännu en väntas. Inget kul, men ett måste. Hoppas att hon klarar sig denna gången oxå.

Min fina vovve... (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Qitas syster Skipp


(null)
Qitas syster Lykke





Sex

Sex överlag ska vara skönt och mysigt så man bara vill ha mer.. Detta har jag tyvärr inte fått känna så många gånger.. Utan det har varit ett måste och man har tvingat sig själv för att göra sin partner till lags.. Och så ska det inte behöva vara..

Jag vet redan när man hade sex första gången i ett riktigt förhållande och han hade sex med mig på natten utan o kolla om jag var vaken. Han flyttade trosan åt sidan o stack in den och sen när han kände sig färdig tog han ut den och satte trosorna på plats igen och sen lossade han som om ingenting hade hänt.  Jag vaknade o var vaken. Kanske inte så bra, men jag ville verkligen se hur långt denna killen kunde gå med sitt handlande bara för och få sitt. Tvi fan säger jag bara. Jag var inte glad sen.

Sen var jag i ett annat förhållande. Där killen handlade porrtidningar när jag var med. Kollade på olika hemsidor. Han tyckte om lack o läder, piskor mm. Jag gjorde det för hans skull. Han var lagd på det viset och jag visste inte bättre. Visst blev man våt och så. Men någonstans där inne visste man att det var "fel" för så e det egentligen inte. Men man fick pröva på mycket som tex varm stearin över brösten, bröstklämmor, piskor, munkavle mm. Och ja. Detta tog skada på mig. För vad var normalt och inte. Vad var kel och mys? Han ville man skulle ha sexiga kläder på sig. Men varför egentligen? Det ska ju inte behövas.. Alltså så glad att man kom ifrån han.
Men visst fick han mig till och gå, men med hjälp av finger o tunga. Men nä. Det e inte allt.. Man vill mer...

Och sen träffade man en annan. Allt var bra i början. Men fick inte det att gå för mig alls. Våt i början, men sen dog det ut. Efter vi fick barn, sen dog det för mig. Och ännu mer dog sexlusten efter allt ljugande. Jag började till och med känna mig äcklad av min egna kropp. Snacka inte om när han rörde den. Fy fan säger jag. Hag lovade mig själv att inte gå emot mig själv när min kropp sa näää. Visst synd för honom, men nä. Jag måste tänka på mig själv i de läget. I alla dessa 11år vi var tillsammans fick jag fixa det själv så man fick komma och så ska det absolut inte vara. Man fick ju ligga som en dö sill för och hinna få något och när det väl var skönt och nära så var det över för honom.. Och Snipp snapp slut så var den saga slut.. Man måste vara förtjänad av och få ha sex. Det ska vara skönt o mysigt. 
Ja. Vad var förspel?? Det kan man undra. Det hade vi nog inte en ända gång och det kan ju vara bra och ha de.. Tycker jag i alla fall. Snabbisar e oxå bra, men inte alltid varje gång. Snabbisar har man om man har bråttom.. Nä tack och nä tack..

Nu till det roliga.. Jag e singel och e ledig. Så skönt. 
Men oj vad man kan få abstinens om man hittar en människa som gör ett jävla bra jobb. Som gör allt rätt och som lyckas.. Mmmmhhhh säger jag. Jag vill ha mer och mer och mer.. Kul när det lyckas när man bara har haft skit förhållanden sedan jag var 16 typ.  
Det som exet inte har klarat av och göra på mig i över 11år. Det klarade en annan på 3minuter... Ups. Vad ska man säga?? E förspel viktigt.. Mmm, tror faktiskt de. Mina bröst e inte så känsliga i heller som som var innan.. Skönt att den dära spärren har släppt och blivit upplåst.. Äntligen var det min tur och få känna på hur det känns på "riktigt"... Jag älska de och jag väntar på mer och mer och mer... 

Så ja. Sex e skönt och det fyller på ens energi till max när det e rätt... 

Hej svejs



Energin

Just nu e kroppen full med positiv energi. Givetvis finns här människor på vår planet som vill fördärva den o se mig ligga nere i skiten. Men som så många gånger förr har jag rest mig upp igen o likaså denna gången.

För att hålla energin uppe måste jag träffa människor som ger mig energi och som jag kan ge min energi till. Jag e ute o dansa och träffar många nya människor. Vissa tar man upp kontakten med och andra inte. Mina barn ger mig massa energi oxå, men dom tjuvar av den med. Hihihi.. 

Jag försöker hitta på något varje helg när jag inte har barnen. Ute på fester (dricker ej själv), dansa, träffa familjen mm... Jag blir så glad. Och så givetvis träffa mina Goa vänner nya som gamla.. 

Vissa av ens såksllade "vänner" stack, andra såkallade vänner tog jag bort och mina riktiga vänner fick stanna kvar.. Dom som ger mig något och dom jag kan ge något tillbaka... 

Dom såkallade vännerna som stack eller som jag tog bort.. Dom sög mycket energi och gjorde så man blev ledsen och dom som stack själv dom litar mer på den andra och dennes lögner o falskhet. Sådana vänner vill jag inte ha i mitt liv längre. 
Andra vänner lämnade mig för att dom inte orkade med mig som jag e, men va fan.. Vem sa att jag orkade med dom?? Bakom nästa hörn står där andra.. Sen var där dom som blev vän med mig bara för att dom trodde jag ville bli tillsammans med dom bara för att jag hade blivit singel.. Nä tack. Jag klarar mig... Någon blev sur o stack. Andra stannade kvar, men hör inte av sig lika intensivt längre.. 
Men jag e så glad för alla nya vännerna jag har fått som vill vara min vän och inget annat..

Jag e absolut inte redo för något nytt förhållande än...

Full av energi. Sitter på bussen pålägg hem kl 3.30 på morgonen

Energi kram till er alla

Mår så mycket bättre

Jag mår så mycket bättre nu. Visst har jag mina dalar och djupa sådana, men när jag väl kommer tillbaka så gör jag det med full kraft. Det e så skönt och jag blir starkare o starkare och snart e jag mig själv igen. Den som säger till att nu e det bra, nu räcker de, sköt du ditt så sköter jag mitt, bryr dig inte om mig o mitt liv om du verkligen inte menar de, försvinn då ur mitt liv. 
Det e så många man har brytt sig om och gjort mycket för och man får ingenting tillbaka. Så väck med er.  Nya vänner e alltid välkomna in och mina vänner och familj och släktingar som verkligen bryr sig (inte bara av ren nyfikenhet). Dom klarar jag mig utan. 

Jag e så glad o full av positiv energi i kroppen. Det e så skönt när man kan dela med sig av den och man får ny tillbaka. 
Det e så skönt nu när man mår bra. Det e nu man ser varför man har gjort som man har gjort och allt annat. 

Livet blir bara bättre o bättre nu och det e så skönt. Jag har mina barn varannan vecka som betyder så mycket för mig. Den veckan man inte har barnen, blir det tyst o tomt och jättejobbigt här hemma. Jag har min hund som betyder mycket för mig med. Hon e med mig så mycket som e möjligt och gör en glad. 
Det e så underbart.

Nu 2018

Då 2012

Då 2010

Nu 2017


Ja. Ni ser ju själv skillnaden på bilderna.

Kram på er... 

Tack, åter tack

Nu e snart allt över och jag kan räkna mig som fri singel. Den 7/3 e jag fri och allt går vidare. Gifta mig kommer jag inte och göra förrän jag e gammal. Nu ska jag njuta av singellivet och det viktigaste av allt mina barn. 
Mina vänner har jag sorterat bort och en del har tagit bort sig själv. Jag vill inte umgås med sådan som tror på lögnare och falskhet och inte sådana som inte gillar det man lägger ut. Utan dom gillar sådant som inte stämmer. Jag vill heller inte umgås med sådana som springer mellan två par eller sådana som försöker fiska info från den ena till den andra. Där säger jag nä tack och tack och hej. Ni visar tydligt var ni står trots att ni visste vad som hade hänt från dag ett.
Jag söker nya vänner för att öppna upp min vänskapskrets mer och få in nytt friskt blod. 
Jag e ute bland folk och åker iväg o dansar för och öppna upp mig. Man har ju varit stängd som en mussla på många olikavis. Men gisses vad man har öppnat upp sig. Härligt. Vilken energi man får. Jag älskar de... Så nu blickar jag framåt och ska ut och dansa mer. Mer bugg och mysfox och vanlig fox. 

Jag vill även tacka A för allt fint du har gjort för mig sen i september. Du har lärt mig både det ena och det andra. Du kommer alltid vara bäst och nr 1. 

Jag vill även skicka ett stort tack till M.B som har orkat stå ut med mina svackor och timtals pladde i mobilen när orken har tagit slut och jag absolut inte har haft någon ork kvar. 

Jag vill även tacka C som har lyckat göra något på 3 minuter som inte har blivit gjort på 11år. Häftigt som tusan. Mycket slit och många blåmärken, men vad gör de. 

Jag vill oxå skicka ett stort tack till P. som har hjälpt mig och öppna upp mig på ett vis som jag inte kan göra för någon annan. Men du har ju läst av mig förr.

Och sen vill jag tacka ALLA andra som verkligen har funnits där för mig i både vått o torrt. Utan ert stöd i mellan alla dom andras hade jag inte orkat och kämpa som jag har gjort. Jag e så mycket starkare nu än vad jag var i December. En rejäl svacka, men jag tog mig ifrån det utan medicinering och jag tar ingen medicin nu heller. 

Och jag vill tacka er alla andra som tror på sådant som inte e sant och på sådana som ljuger. Med andra ord ljuger ni själv och nä, ni passar inte i mitt sällskap då givetvis. Eller ni säger som andra gör. Vi står på barnens sida. (As garv på den) Fan heller att ni gör. Ni står på pappans sida. Och ni som står på pappans sida. Ni e lika falska och ni ljuger lika bra som han... 

Sanningen har alltid varit viktig för mig och kommer fortfarande att vara de... Så e de... 

Jag vet vart jag e på väg och jag vet vad jag vill i mitt liv och dit ska jag. Jag e på väg...

(null)

Kram på er alla

RSS 2.0