Coloskopi undersökningen

Nu e Coloskopi  undersökningen gjord. Jag var där inne klockan 14.00 idag. Sköterskan gav mig både lugnande och avslappnande medel. Så hela undersökningen gick perfekt och jag känner mig nöjd. Magen känns dock lite orolig än och jag har fortfarande ont i röven av allt  skitande. Jag fick ju ta en omgång laxeringsmedel i morse igen. Det kändes som man kissade när man bajsade. Lite konstigt eller egentligen inte. Men men nu e det gjort och jag har fått äta och det var gott. Så nu skall jag gå och ta en god macka med ägg och räkor och kaviar eller majonnäs. Har inte riktigt bestämt mig än.
 
Jag glömde och berätta att allt såg bra ut och dom tog inga prover alls inne i tjocktarmen.
Så nu får vi se vad dom säger om det och vad det blir av det hela.
 
Puss Andrea 

Förberedning inför Coloskopi undersökningen

Ja. Då gör vi det roliga nu och sitter på toaletten. Man får dricka 1liter vatten som där e ner blandat laxeingsmedel i och som e smaksatt med citron. Det smakar skit och sen skiter man så in i helvete. Detta ska drickas på 1 timme. Så man ska dricka 250ml varje kvart ungefär. Detta e tortyr för mig och min rumpa. Jag kan ju säga att det svider redan och jag e inte färdig än och sen skall jag på det en gång till i morgon bitti  kl 8.00. Undersökningen kommer och ske på eftermiddagen. Så det kommer och bli en natt på soffan här nere. Nära och bra till toan skall det vara.
Och någon mat blir  det  inte förrän allt e färdigt och jag har kommit hem. Så man kommer vara vrål hungrig och ha ett humör som inte e bra. Nu har jag äntligen druckit 1liter med laxeingsmedel. Nu väntar 1/2 liter saft på mig som oxå ska ner. Se får jag bara dricka klar tunn  dryck. Detta ska nog gå bra, men det e jobbigt. Jag sitter på dass hela tiden. För annars hinner jag inte och då kommer det i byxorna och det vill jag inte.
Mjukt ska det vara när man sitter på dass och man måste  torka sig och lite läs lektyr med ☺
 
Puss Andrea😚

Var på Loppis 16/11-2014

Vi var ju på Loppis på Ågården i Skivarp i söndags 16/11-2014. Vi hyrde bord och stod och sålde våra saker. Så man kan ju säga att vi Återbrukar mera och hjälper andra. 
Det känns så bra och så får man samtidigt en slant för sakerna. Alla slantar e välkomna in i kassan och sen kan man själv fynda med.
 
 
 
 
 
Detta Astrid Lindgren Lotto spel köpte vi för 10kr på Loppisen. Barnen älskar det.
 
Kram på er

Veterinären med Qita

Igår var vi i väg med Qita hos Veterinären. Hon hostar jätte mycket. Veterinären tittade i halsen och såg att hon var röd svullen och irriterad. Veterinären frågade om barnen oxå var hostiga? JA sa vi. Då sa veterinären att det var Qita som var boven i dramat. Oki. Sa vi. Veterinären tog en odling på henne och svaret kom idag. Det blir medicinering. Får hon detta en gång till så blir det operation. Då tar dom bort mandlarna på henne. Veterinären tyckte oxå att vi skulle ta bort lite tandsten. Och det håller jag med om. Och får även kolla den stora hunden och katten. Sen tyckte veterinären att vi skulle ta en odling på barnen med för och se om det stämmer överens med hunden Qitas bakterie.
 
 
Kram på er! 
 
 

Barn och Ungdoms mottagningen

Idag har båda barnen varit på Barn och Ungdoms mottagningen för återbesök angående deras Mjölkprotein allergi. Vi skall fortsätta och introducera det på dom. Det går bättre för dom båda jämfört med innan. Vikt och längd var okay. Dom följer sin kurva och dom ligger lite över normal. Dom fick även göra ett prickar test på Hund, Katt och Häst och dom var negativa. Det var en enorm lättnad. Men vi fick hem en inhalator till Filicia och Filippa ska ta och använda sin inhalator som hon fick när hon var liten. Så nu blir det inhalering morgon och kväll. Under hela vintern. Dom har sin hosta som kommer när dom lägger sig på kvällen och somnar och dom e över rossliga titt som tätt. Så vi hoppas att det hjälper dom. Nu dröjer det ett år till nästa gång vi skall dit. Trevlig kväll på er

Planering inför Julafton

Nu e vi färdiga med planeringen inför julafton. Det e så skönt. Alla vet vad dom skall göra och handla med sig. Jultomten e fixad och snapsarna e färdig satta och sockrade. Ja. Dom e till och med provsmakade. Det blev en Pepparkaks snaps, en lakrits snaps, en Jägar snaps och en Johannes Ört. Den som jag tyckte var bäst var Jägar snapsen. I år kommer vi och samlas tidigare för och hinna med och dricka Glögg med russin och mandel och sen äta det kalla innan Kalle Anka börjar. Efter Kalle Anka kommer Tomten som det ser ut nu. Allt kan ju ändras. Och sen efter det blir det all den varma maten och sen kommer nog ett Julklapps spel för oss vuxna och sen blir det Tomte gröt och fruk och kaffe och julgodis mm. Så här ser det ut nu. Men det finns riska för vissa ändringar. Det får vi ta då. Puss och kram på er alla där ute

Julafton 2014

Julafton 2014 kommer vi och hålla hemma hos oss i år. Det kommer bli skoj. Där e mycket tänka på. Vi har börjat planeringen så smått nu för där e ju inte så långt dit. Tiden går så fort och dagarna försvinner i ett nafs. Tomten e beställd och inbjudningarna e utskickade. Så på lördag samlas vi och diskuterar om maten tillsammans och kommer överens om vad vi skall ha. Lite annorlunda kanske, men vi e ju inte som alla andra och gör inte som alla andra heller. Vi gör på vårat sätt och det som e enklast för oss. Puss på er där ute

Trädgård, stug och tak fix 7

Ja. Jag har inte hunnit med och uppdatera, men i lördags förra veckan så gjorde vi färdigt i trädgården och rensade upp. Det känns så skönt. 
 
Vi lade färdigt sista biten med sten som behövdes och sen körde vi två rundor till tippen. Så nu e vi färdiga inför vintern. Bättre kan det inte bli.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi passade också på och städa bort lite löv från vindruvs pergulan. Där låg ju en hel del. Så alla löv fick åka ner i den gröna tunnan, för den fick åka med till tippen så den blev tömd.
 
 
 
 
 
 
Barnen var med och hjälpte till denna lördagen. Dom hade roligt och dom var glada för att dom fick vara med.
 
 
 
Vi kommer alltid och älska er oavsett vad som än händer. Ni e våra fina älskade barn i alla lägen.
Puss på er och tack för all hjälp.

RSS 2.0