Hinner inte skriva så mycket

Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket och det är ju synd. Jag som älskar och skriva.

Jag har mycket och göra och tiden den bara springer iväg för oss. Det har ju varit mycket sjukdomar hemma hos oss. Just nu har båda barnen öroninflammation och Filicia e inne på sin andra kur antibiotika. Den första hon fick var lite klen för hennes vikt. Så nu håller vi tummarna att detta är det sista nu i vår. Det e ju lite tufft ekonomiskt och behöva vara hemma med sjuka barn hela tiden.

Jag har även tankar på andra saker som jag inte vill gå in på här direkt, men jag mår piss av det i alla fall. Jag vet inte hur jag ska göra. Det ringer i huvudet på mig hela tiden. Jag e inte människa och få bort det och vända på det och se det på ett annat sätt och vis. Jag har försökt så många gånger. Men det sitter fast.

Barnen har äntligen fått vara på Cirkusleken. Och dom bara älskar och vara där. Dom får hoppa av sig, springa av sig, klättra och gunga av sig. Filippa blir oftast ledsen när det e slut och Filicia bara springer iväg och busar när det e tid och gå hem.

Filicia gungar i ringarna

Filippa står och busar

Barnen går balans gång på bänkar

Står vid repen som dom brukar gunga på

Äter lite frukt efter Cirkusleken

Jag hade tänkt sen och lägga in lite bilder på min dotters hår. Det e rent förstört och vi vet inte vad vi ska göra åt det. Vi e tacksamma om ni kommer med olika förslag. Filippa har tappat mycket hår på sidorna och det e rent dött. Vi har gjort vissa förändringar själv, men behöver fler tips.

Ha det bra så länge.
Kram på er

Oj oj oj så slö jag har varit

Jag har ju inte varit inne och skrivit på ett

tag. Men ska försöka igen och skriva lite. Där har ju hänt en hel del.

Båda barnen har varit sjuka. Dom har skiftats om. Stora Filippa blev ju först sjuk. Hon var en hel vecka på dagis. Sen kräkte hon på måndagen efter min födelsedag. Hon fick ju då vara hemma två dagar, så på torsdagen var hon tillbaka igen, men dom ringde senare på eftermiddagen och sa att hon hade fått feber och låg i soffan och ville inte göra något. Så vi hämtade henne och hon hade feber. Dagen efter tog vi tempen och då var febern borta. Jaaaa, tänkte vi. Dagis på måndag, men nä så blev inte fallet. Filicia fick feber på sena söndagskvällen. Då hade hon 39C. Så jag fick VABA måndag, tisdag och onsdag och så tog Älsklingen torsdag och fredag. Både på måndagen och tisdagen hade hon mellan 39-40C i temp. På onsdagen gick den ner till 38C. Då trodde vi att det vände, men på natten ville hon ha välling och det fick hon, men så hotade hon och allt kom upp i vår säng. Och det var mindre kul :-( . Hon åt som vanligt på torsdagen och på fredagen och tempen låg på 37C. Kanon tänkte vi. Då blir det dagis på måndag, MEN NEJJJJJ. Då får hon feber på lördagen. Och vi som skulle på fest. Ja. Vi lämnade bort barnen ändå. Jag hade varit iväg med henne på tisdagen och kollat så att hon inte hade körtelfeber och halsfluss, men det hade hon inte. Så vi åkte hem igen. Och det var ju skönt. Men så ringde jag Nova i Ystad på Lördagen och då sa dom att det kunde vara öroninflammation och att vi skulle ringa på söndagen och få en tid. Så vi ringde på söndagen och fick en tid. Läkaren gick i gen henne och lyssnade på henne och tittade i Halen och öronen och då hade hon öroninflammation :-( . Så det blev en kur på antibiotika och öron droppar i 10 dagar och så fick hon vara hemma måndag och tisdag med för att hon hade feber på söndagen. Så nu har barnen varit på dagis sedan i onsdags och vi hoppas att det stannar där och att vi slipper mer sjukdomar. Det tar ju hårt i penga kassan. Så vi får se vad lönen blir och vi klarar månaden. Annars får vi prata med bank mannen vi har och be om hjälp om hur vi ska göra.
Något vi mer har funderat över på barnen e varför Filippa's hår e konstigt Det e i princip rent dött. Nu har vi börjat med Vitamin och mineral tabletter för barn till henne och sen har vi gjort hårinpackning på henne och så får hon använda vårt shampoo och balsam och hjälper inte detta ska vi ringa och få en tid på Nova så får dom hjälpa oss och kolla hennes ämnesomsättning för och se om det e något där. Filicia's hår e bra, men det börjar och bli risigt när hon sover. Och sen när hon vaknar e det en ända stor buske.




Ja. Vad har mer hänt. Jo vi fick stopp i ledningen, så Älsklingen fick gå ut och leka avlopps rensare och så fick han vara ledig en dag bara för och få loss stoppet. Med mycket svärande så lossnade det, så nu blir det spolning 2ggr om året så det inte händer igen. Det räliga e att han ligger och håller på när våra bajstollar kommer flytande :-( Det e så äckligt.

Och sen har vi veden som vi kämpar med. Älsklingen har sågat en del. Nu håller vi på och bygga en liten koja till veden med lastpallar. Så e där någon som vill bli av med dom runtom Skurups kommun så hämtar vi gärna dom.
Vi måste få upp veden från marken så den kan lufttorka. En del av veden behöver ligga och torka och en del av veden e redan torr så den kan man använda redan om man vill. Och det e ju bra :-D .

Och sen håller vi på och planera till vårt kalas till sommaren. Vi e fortfarande kluvna på vissa saker, men det ger väl sig i slut ändan skulle jag kunna tro.
Och sen har vi ett bröllop som vi hjälper till lite grann med när det behövs. E där någon som vet en Trubadur som e bra för en vettig peng och sen någon som vill och kan göra en fin bröllopstårta för en vettig peng?? Hör i så fall av er till mig så fort så möjligt.
Så där e mycket på spel just nu. Vi ska även gå på ett annat bröllop där Älsklingen ska vara bestman. Och det e ju kul. Vi blev oxå bjudna på ett annat bröllop som jag/vi oxå vill gå på, men det e på samma dag som ett annat bröllop, så det kommer och bli svårt. Men ni kommer och finnas i mina tankar hela tiden♡
Min dröm e att jag ska få vara tärna en dag för den bruden som står där framme och ska gifta sig, men det kommer nog aldrig att ske. Det e tur att man kan drömma sig bort en stund, för det allt lite speciellt om man blir utvald♡
Men det e även speciellt om man blir utvald till en av dom som får komma och förgylla deras dag både på vigselstället och festplatsen och får se paret i de fina kläderna dom har på sig.

Ja och sen e min semester satt. Så jag har semester från vecka 29-33. Och det e så skönt och skulle det vara dåligt väder kan man alltid jobba en stund. Där kommer bli en del och göra. Och om allt går bra, så blir det kanske en tur till ett par vänner några mil här i från, men det får vi se vad ekonomin säger om det och det tar vi när vi ska till bananen och prata med honom.

Jo. Och så e jag glad för att jag har gått ut i vikt. Innan vägde jag 50kg och nu väger jag 57kg och det e ju jättebra tycker jag. Det märks både här och där och det syns både här och där♡♥♡♥

Så ni får ha en fortsatt trevlig dag och kväll på er alla♡






RSS 2.0