Ekonomi

Nu måste jag skriva lite om ekonomin.. Jag fick så mycket skit av exets bror att det var jag som hade tagit slut på exets pengar och att jag var shoppingkåt och var tvungen och handla en massa.. Men allt visar sig nu att det var inte jag som var shoppingkåt.. Handlandet fortsätter och jag bor ens inte tillsammans med honom, så vad säger du nu då.. Hade det varit jag hade handlandet följt med mig och mina pengar skulle vara slut nu... Så jäkla skönt när man kan bevisa motsatsen.. Och att du har så jäkla fel..Du e ett ända stort tomrum och hålltom e du med och även sjuk en trappa upp.. Precis som dina syskon och vänner.. Dom få du har och som vill vara din vän efter detta..

Hoppas att exet hamnar i ekonomisk kris igen med sin nya, så du verkligen ser att det inte e jag som e shoppingkåt.. Alltså du, ni, alla ni anar inte så skönt det e nu när motsatsen bevisas..

Alltså att jag bara vet vetskapen om att ingen tycker om dig och att du fortsätter och ljuga inklusive idag för mig gör mig ännu gladare.. Hoppas en dag att fler vaknar. Många har vaknat redan, men hoppas på ännu fler.. Då kan du stå där med skägget i brevlådan och helt slutsåld som person.. Snälla gå och sök hjälp för ditt ljugande. Du lär våra barn att ljuga, vilket inte e bra.. 

Nu måste jag sluta och skriva och leva vidare på allt det positiva som visar sig nu..

Kram på er

RSS 2.0