Nyår 2013

Ja. Då har vi kommit till NyÅr 2013. Sista dagen på detta året. Så jag hade tänkt och skriva lite. Där har ju hänt en hel del saker både positiva och negativa och både glädje och sorg och givet vis många tankar som flyger runt i huvudet på en. Det har varit ett händelserik år. Man har fått lära sig mycket nytt på alla plan och man har fått ta många smällar och i och med detta så har tankarna oxå kommit i gång. 

Det som har varit mest positivt e att jag har lärt mig och handla "rätt" i affären och jag har lärt mig och ta mer ansvar för vår ekonomi och e delaktig i den. Jag har träffat en "gammal" klasskamrat som jag inte har träffat på många år. Vi har fått lära känna hela familjen och det känns så skönt :) En stor saknad har det varit genom årens lopp. 
Och sen har vi fått kontakt med min kusin igen och den nya familjen. Så jag tackar för detta. Det betyder så mycket för mig och få träffa och vara med er både med min "gamla vän" med familj och kusin med sin "nya" familj. Jag hoppas att vi kommer och ha många fina år tillsammans <3 för jag/vi tycker om er så oerhört mycket  <3 Fick även kontakt med en annan kusin som jag har hjälpt. Skickade lite kläder till dom :) Och dom blev glada. En tidig julklapp:) Kul när man kan hjälpa andra :)
Jo, vi har ju även fått träffa en "gammal" vän till Mattias. Vi hade mycket trevligt och ser fram i mot en ny träff. Dom har inte träffats på många år. 
Nästa som har varit positivt e att S80 e såld, men vi har fått reda på att där e spöken i bilen. Backspegel sitter på trekvart, båda stolarna fram åker fram och tillbaka och fönsterna åker upp och ner av sig själv, fläcken står på för fullt när bilen e stannad osv. Det e riktigt läskigt. Skönt att vi slapp det:) En begagnad bil hittade vårt hem. En Peugeot 406- 2002. Helt OKAY och köra. Man e lite ovan vid det bara. Men man vänjer sig:)
Fick även veta att Filippa ska byta och gå på stora avdelning på dagis och det e ju bra. Nu vet man att hon börjar bli stor och vi "gamla":) 
Där har hänt mer, men kan inte gå in på det här och nu, men e glad ändå:)

Nu till det negativa och sorgliga. Barnen och vi har varit sjuka och Filippa e fortfarande lite, ja. Det e jag och Filicia med. Vi e hostiga. Vi blir inte av med det och det e jobbigt. 
Filicia har varit lomhörd på båda öronen, men hon har fått hjälp och det e bra och det har hjälpt mycket. 
Lite sorgligt att en hund gick bort i somras lite hastigt då Foxie blev sjuk på natten, men nu har du det bra där uppe och hälsa Sigge. 
Där har hänt mer soliga saker, men vill inte gå in på det här och nu. 

Och sen till mina tankar. Dom finns där hela tiden. Det e en ständig kamp, men jag håller dom för mig själv. Det e nog bäst. Men en sak jag tänker säga e att för min del betyder Ärlighet väldigt mycket. Och att jag e ingen tankeläsare överhuvudtaget. 

Så till nästa år hoppas vi på ett mycket bättre år och några roliga fester till sommaren. Vi kommer och ha 65års kalas och inbjudnings listan ska göras om. Vi kommer och bjuda dom närmsta av släktingarna och familje medlemmarna som vi umgås med och dom närmsta vännerna vi umgås med. Man kan ju inte bjuda alla även om man skulle vilja. Där kommer bli två bröllop med :) 

Så jag vill önska ALLA 
Gott Nytt År







Känner mig trött, suddig och ledsen i huvudet

Jag känner mig jätte trött, suddig och ledsen i huvudet. Många tankar som far runt hela tiden. Dom får liksom inte ro. Jag vet inte riktigt vad jag skall göra åt det denna gången. Innan har det hjälpt med och skriva av mig, men det tycks inte hjälpa denna gången eller så e där mer kvar som måste skrivas av. Jag hoppas i alla fall att det snart e över igen. Vill ju absolut inte hamna här igen. Varför får man aldrig vara glad någon längre tid?? Oftast så hinner man klättra och så har man det dära sista steget som man inte når och så trillar man ner igen. Varför får man aldrig tag i det sista trappsteget och stanna kvar och håller sig fast klamrad vid det?? Alltså, ärligt. Jag fattar ingen ting av detta. Jag vill vara en glad tjej med leende på läpparna och bra självförtroende. Jag var glad som barn, men hade tyvärr inget självförtroende då heller. Man kämpar och kämpar men kommer ingen vart ändå tycker jag. 

Jag fick ett grått avfall idag. Det var bara kort, men ändå. Detta har jag väntat på. Där kommer mer, men vet inte när. 

Tänk om jag kunde få vara så glad och må bra som den lördagen jag dansade 1,5 timme i sträck på dansgolvet till bumpa bumpa musik. Fy fan vad jag mådde bra. Den biten har jag aldrig fått uppleva och jag e snart 30år. Tänk så mycket jag har gått misste om i mitt liv. Så jävla härligt var det. Jag hade kunnat fortsätta länge den natten om musiken hade varit på längre och dom inte skulle stänga. Jag kommer ihåg den känslan och gubben var med, men han ville inte dansa till sådan bumpa bumpa musik. Då tog jag chansen och dansade för honom med. Love it:)

Ja, men nu e det ju tillbaka igen som vanligt. Men har roliga minnen från dansen:) 

Ja, jag känner mig suddig i huvudet. Det kan man ta på olika vis. Men jag vet vad jag menar i alla fall och det e inte kul och känna det så. Men det blir väl oxå bättre med tiden. 


Så ha det bra alla där ute:) och en sak till Ärlighet varar längst. 





Ledsen och ärlighet

Jag har känt mig ledsen i några dagar och det e inget kul. Jag skulle bara vilja gråta och få ut det, men det går inte när barnen e vakna. Dom blir så oroliga. Och när dom har gått och lagt sig e det inte mycket lönt. Så när jag ska göra detta vet jag inte. Många gånger gråter jag när jag har gått och lagt mig, när ingen ser och hör mig. Jag har ju skrivit en del, men dock inte här i bloggen. Allt kan man ju inte skriva. Så jag får väl skriva igen och se om det ledsamma släpper. 

Ja, nu till en annan fråga till er där ute. 
För att jag skall komma vidare med min bearbetning med mig själv, så måste jag ha lite hjälp från er som känner mig... 

Hur tycker ni jag e som person??
Hur uppfattar ni mig som person??
Och vad tycket ni jag kan jobba mer med när det gäller mig själv och mot andra??

E det något mer så berätta gärna det för mig så jag vet. Jag gillar ärligheten hos människor. Det svider ibland när man får höra det, men det lägger sig när man har gått igenom det och funderat vidare på det och bearbetat det. 

Kram på er <3



Vanish tester färdiga

Ja, då har jag hunnit med och göra alla testerna. En del fläckar försvann och andra inte. Men dom som stannade kvar ha blekts en hel del och syns knappt inte längre. Jag lägger ut före och efter bilder på alla plaggen jag har prövat på. Ni får gärna berätta vad ni tycker och om ni har synpunkter på det. 
Har även lämnat ett prov till en kompis som har barn och man hemma och djur. 
Jag berättade givet vis att jag var en Buzzador och hade en kampanj om Vanish som hon kunde få och pröva på deras kläder och som tar bort fläckar. 

Jag hoppas att ni tycker det e lika bra som jag tycker det e. Det har hjälp oss mycket och jag hoppas att ni e lika nöjda som jag e:) 

Ni som har fått ett paket Vanish och pröva hemma. Jag hoppas att ni går in på koden jag gav er:) 


Jag prövade en blötläggning av vit tvätten. 
Jag gjorde så här; Tog en spann och hällde i 4L varmt vatten och hällde sedan i 1 sked Vanish Oxi Action Crystal White Pulver och rörde runt. Jag lade i vit tvätten och lät det ligga i ca 2 timmar och lade det i tvättmaskinen sen.

Vanish Oxi Action Crystal White Pulver
Håller vittvätten vit

• Effektiv mot alla typer av fläckar
• Håller vita tyger fortsatt vita
• Tillför till tvättmedlet vid varje tvätt eller förbehandla innan tvätt
• Parfymfri
• Svanenmärkt 
• Rekommenderad av Astma och Allergiförbundet 




Här e före och efter bilder på Blötläggningen:)
På shortsen finns en gul fläck. Det e fortfarande kvar, men har blekts mycket. Så man ser ju att det funderar ändå. Jag vet inte vad det e som har spillts på dom, men gjorde ett test då dom ändå bara kan användas hemma. Men jag e nöjd ändå. 




Dessa strumporna har blivit tvättade ett antal gånger och lika smutsiga för det, men nu ser man en skillnad på vad blötläggningen har gjort. Jag e nöjd med resultatet, eftersom dom blev smutsiga när den stora dottern hade dom på dagis när hon var 1,5år och gick på deras dörr matta när den var blöt. 




Här har vi en vit body. Filicia har spillt jordgubbs sylt och sås på det. Och det hade fått ligga och torka in. Och allt försvann. Alla dessa blev mycket vitare oxå. Så nu slipper man gråa och trista vita kläder:)


Jag prövade även Förbehandling.

Jag gjorde så här; Tog 2 delar Vanish Oxi Action Pulver och 1 del varmt vatten i skeden och blandade det och sen gned jag in det på fläckarna jag hade på bodyn och lät det verka i ca 20min.  Lade det i tvättmaskinen sen. 

Vanish Oxi Action Pulver
Tillför till tvättmedlet vid varje tvätt eller förbehandla innan tvätt

• Effektiv mot alla typer av fläckar
• Kan användas i alla temperaturer, även låga
• Tillför till tvättmedlet vid varje tvätt eller förbehandla innan tvätt
• Parfymfri
• Svanenmärkt 
• Rekommenderad av Astma och Allergiförbundet 




Jag e nöjd med resultatet. Där e några små blekta fläckar kvar, men det e knappt inget som syns och det e ju bra, så visst fungerar det:) Ser ni fläckarna??

Med samma sort prövade jag även Vanish Oxi Action Pulver och tillföra det i tvättmedlet och det blev bra. Kläderna blev rena. Jag lade bara i Vanish i fack 2 och sen tvättmedlet ovan på och sen satte jag igång den. 





Ta da. Fläcken satt uppe vid kragen vid halsen. Borta!!


Jag prövade tillsist Förbehandlingsspray 

Jag gjorde så här; Tog och sprayade Förbehandlingssprayn Vanish Oxi Action Förbehandlingspray på fläckarna och lät det ligga verka i ca 3min och lade in den i tvättmaskinen.


Vanish Oxi Action Förbehandlingspray 
Garanterar en omedelbar åtgärd mot fläckar 1:a gången

• Kan användas till alla färger
• avlägsnar fläckar på klädesplagg och andra textilier
• Lämplig för alla färger
• Spraya direkt på fläcken före maskintvätt
• Låt verka i högst 5 minuter
• Parfymfri
• Svanenmärkt 




Alla fläckarna e borta. Här var torkad ketchup och köttfärs sås på och det e ju svårt och få bort. Men med sprayn e dom borta:) E super nöjd med detta resultatet:)

Ja. Då tycker jag att jag e färdig med mina prov och e mycket nöjd med vissa och e nöjd med vissa. Vad mer kan man säga??
Ni får gärna berätta vad ni tycker och tänker om detta??

Tack för denna kampanjen och lycka till alla där hemma som prövar detta!!



Första provet med Vanish

Då var första provet med Vanish färdigt. Och det lyckades. Filicia hade bajsat jätte mycket i torsdags på dagis, så det hade runnit ut på kläderna. Så hennes kläder blev tvättade igår och allt bajset försvann och ingen fläck. Bajset var intorkat på kläderna. Hon hade blåa byxor och röd tröja. Jag vad jag har för mig så fräter bajs och där blir fläckar av det. Jag använde Vanish Extra Hygiene Pulver i och med det var bajs och så för att den dödar bakterierna om där e några kvar från bajset:)



Vanish Extra Hygiene Pulver
Hjälper till att avlägsna bakterierna i din tvätt

• För vittvätt & färger
• Effektiv mot alla typer av fläckar
• Tillför till tvättmedlet vid varje tvätt eller förbehandla innan tvätt
• Parfymfri
• Svanenmärkt
•Rekommenderad av Astma & Allergiförbundet





Ta da:)

Lycka till!!



Buzzador låda med Vanish e hämtad

Ja. Jag var och hämta min låda från Buzzador. Jag e en buzzador och tycker detta e kul och få pröva själv och även dela med sig till andra:) Man får sådana lådor från Buzzador om man kommer med i deras pröva på kampanj och om man har registrerat sig. Det e faktiskt roligt när man får pröva olika saker och sen berätta om det. Man får några prover oxå och dom kan man lämna till andra så dom får pröva det hemma och sen berätta vad dom tyckte eller så kan dom gå in på hemsidan och berätta själv via en kod eller så kan man bjuda hem ett gäng och göra testet tillsammans:) 

Denna gången kom jag med i kampanjen Vanish. 
Jag har lämnat en till min kusin och en till mamma och pappa. Så vi får se vad dom säger om det. Om dom tycker det e bra eller dåligt. 




Så e ni sugna på och pröva innan den 8 december, så hör av er. Jag har fler prover här hemma:)

Trevlig söndag på er:)

RSS 2.0