Den perfekta killen

Den perfekta killen har jag hittat, men han e upptagen tyvärr.
Han har allt det jag vill att en kille skall ha och han tycker om barn och barnen tycker om honom. Han e snygg, han har glimten i ögat, han har muskler som syns och han e rolig och full i fan, snygga kläder som sitter bra, ler alltid i princip. Det kan ju inte bli bättre. Men ibland får man nöja sig med det lilla och bara titta. Varför ska det vara så svårt och hitta någon? Jag har kanske förstora krav, men det e väl bra.. Nja jo. Det e de. Dom andra har ju inte varit något ut av det extra. Extra har dom haft men av fel vara tyvärr... Nu vill man ha en vältränad omtänksam person som e snygg och har ett gott hjärta och som tycker om barn.. Tyvärr finns där inte många av den varan. Frågan e om man ska vänta och se om denna speciella personen blir singel med tiden eller man ska skita i och vänta och se om där e någon annan.. Det e ju så svårt. Man jämför ju nu och ingen matchar... Jag vet inte. Något i mig säger vänta. Det blir din tur med just den personen som jag tycker så mycket om... Men man kan ju ha fel. Det får tiden utvisa. Jag har ju all tid i världen och vänta. Varför så bråttom?? Det kan man undra. Nja. Kanske saknar man myset lite och komma hem till någon man kan pussa på och krama om.. Jo. Så kan det nog vara.
Just nu funderar jag mycket och jag bara vill.. Nu vill jag ha min tur här i livet. Jag trivs visserligen själv, men jag vill ändå ha någon vid min sida. 
Jag vill ha den perfekta killen. 
Som jag vill att han ska se ut. Han ska vara ljushårig lite kortklippt för det e snyggast. Håret skall vara fixat med vax eller gelé eller något liknande. Han får gärna vara solbränd härligt brun och så ljushårstrån på kroppen (armarna, benen, magen, ryggen), han ska ha muskler som syns på hela kroppen, nyrakat ansikte, glada blå ögon och ett fint leende, en fin klocka som sitter ursnyggt runt handleden,  snygga kläder som passa just honom och hans stil och som passar hans kropp, han måste vara stark, muskler och jeans, rutig shorta, cowboy hatt och boots. Lite amerikanskt och får gärna kunna dansa oxå... Mums mums. Vart hittar man en sådan karl? 

Ja. Jag får väl ha drömt färdigt för denna kväll och hoppas att jag snart finner lyckan i en sådan karl....

Ha en fortsatt trevlig kväll😊


Drömmar och önskningar

Jag hoppas så innerligt att min minstas dotter önskan och dröm går i uppfyllelse. Och jag vet att det kommer och hända, men frågan e bara när och hur länge hon ska få vänta. Att får se henne glad och må bra. Det e bara något man vill som mamma. Att höra och se det man ser nu det vill man absolut inte. 
Jag vill oxå att drömmen blir sann. F-n så glad man kommer och bli när det väl händer. Det kan ta 1 år, 2 år eller fler. Väntan e lång..


 


RSS 2.0