Bröllop igår 25/5-2013

Ja. Då kom äntligen den dagen jag har längtat efter, får den dagen då brevet dök ner i vår brevlåda.. Jag/vi öppnade det och såg att vi var bjudna på ett bröllop. Inbjudningen kom redan förra året:) Det var vänner till oss som vi träffade via mamma gruppen när jag/vi väntade Filippa:) Det e Slimminge borna Hanna & Fredrik som vi fick vara med och dela deras dag och göra den till den bästa och lyckligaste av dom alla:)

Lördagen började ju bra. Vi kom upp i tid och börja göra oss i ordning i go tid.. Gubben och Stora dottern var nere o handlade mat och godis till den som skulle passa Lilla syster.. Och vi som har så gott om pengar gjorde detta för och vara snäll.. Men när klockan var 14.00 kom inte den som skulle passa Lilla syster. Vi hade skickat sms och msn och inget svar fick vi.. Vi ringde och första gången ringde det rent ut, så jag väntade en stund.. Nästa gång jag ringde var mobilen avstängd så röstbrevlådan gick in med en gång och jag kan säga att jag e jävligt rasande på den som skulle passa Lilla syster, för jag trodde man kunde ringa och vara ärlig och säga som det e, att jag vill inte passa er dotter för att...... Men nä.. E man så jävla feg så kan man hålla sig väck. Så i mina ögon e passaren ingenting värd.. Och vi kommer definitivt aldrig mer och fråga dig igen..
Så vår dag blev inte som det var tänkt alls.. Vem kan hjälpa oss nu???? Ja det e ju tur där finns snälla människor som kan ställa upp på två minuter, så jag måste säga Tack till min Fotvårdare.. Du e bäst som kunde passa Lilla syster medan vi var i kyrkan... Du e guldvärd.. Sen så ringde jag till min syster och hennes gubbe som redan passade Stora dottern.. Dom ryckte in och hämtade Lilla syster när dom var färdiga i Skurup, för min Fotvårdare skulle bort.. Så utan er hade vi inte klarat eftermiddagen och kvällen... TACK, TACK:) Jag bölade av lycka flera gånger:) <3
Vi kom ju försent till kyrkan i Slimminge även om vi körde i 110 dit.. Kul och komma in i kyrkan sist och när klockorna ringde:( men det blev bra till slut och dom var så vackra och jag bölade jättemycket:)

Det e det vackraste bröllopet jag har varit på och som har verkligen berört mina känslor för just dom och det säger inte lite det:) <3 Dom e och var så jävla snygga och vackra och alla bra tal som folket hade. Ja, åter igen jag bölade:) <3

Tack för att vi fick komma och vara med på er dag och se er så lyckliga<3 Underbart e det:) Love You <3 Kram <3


Positivitet e viktigt:)

Jag måste börja skriva lite mer positiva saker här på min blogg, men det e ju så svårt. Det mesta som skrivs e negativt, men jag måste få ut det, för att kunna tänka positivt och göra allt till det positiva:)

Så jag e jätteglad att jag tog mig i kragen och startade denna bloggen, så jag kan skriva av mig när det behövs.. Det e sååå skönt och få ut allt negativt som finns, så man kan släppa in det positiva och jobba med det på alla sätt och vis.. Jag tror att många märken en viss skillnad på mig:) För de e ju det jag strävar efter:)

Jag har ju oxå kommit på och märkt det själv att jag tycker om och skriva.. Jag har skrivit många dikter och det var speciellt i tonåren.. Då hade man så många känslor inom sig som man fick ut när man skrev.. Så bakom all sorg och smärta i mitt hjärta finns glädjen, men man måste få ut det onda, så det goda kan komma fram:)

Positiva saker som gör en glad:

- Att få höra Filippa snart 3år prata och berätta saker och när hon kommer med sina kommentarer och uttryck..

- Att se Filicia 1år titta på någon annan. Då lägger hon huvudet på sidan och tittar upp..

- När man ber båda och flörta med en..

- När båda kryper upp och sätter sig hos en och vill och ska mysa en stund..

- När min Älskade man Mattias hjälper mig på olika vis..

- När han skrattar åt något som han tycker e roligt..

- När han har sina solglasögon på sig och spanar ovanför kanten, så man får se hans blå ögon..

- När våra djur Qita, Ethna och Tiger kommer till en och vill bli klappade och vill mysa en stund..

- När alla goa nära och kära famijle medlemmar/släktingar och vänner hjälper oss på olika vis.. Ni anar inte hur mycket NI betyder för OSS:) Ni e guldvärda<3 Jag skänker Styrkekramar, värme och kärlek till er i massor :) <3

Bara positiv kärlek<3

Puss, Puss


Något som gör ont än

Nu när man sitter och kör sin maskin (Helen) så kommer väldigt många tankar och funderingar upp och denna gången blev jag lite tårögd.. För det som jag satt och funderade på var att vissa inte har fått någon julklapp och födelsedags present än.. Vissa har fått både och, men det har vi gjort bara för att dom inte ska märka något av vår svåra ekonomiska kris.. Jag har absolut inte skämts och berätta om det, men jag har skämts, för att jag inte har kunnat handla julklappar och födelsedags present. Så nu när jag har börjat och jobba så ska ni får både julklapp och födelsedags present.. Jag hoppas att denna tunga sten kommer och släppa, så jag slipper och tänka och fundera över det mer.. Man känner sig lite du och åka och fira jul och födelsedagar om man inte har packet med sig till dom större barnen.. Dom e ju så stora så dom vet ju att man får packet och att man ska öppna dom.. Som till Lilla syster e det inte så farligt, för hon förstår inte det än, men som Stora syster, ja hon förstår ju det, så det e ju svårt då. Men det ska väl bli bättre nu med tiden:)

Usch, det e inget kul och ha ekonomiska problem och tänk om man kunde få lite pengar, så man kunde betala dom man e skyldiga pengar, så man slipper och ha det över sig..

Ha det bra och ta väl hand om er och om varandra:)


Min maskin

Ja. Då har min maskin varit inne och fått motorn lagad.. Nu var där bara retardern kvar som ska göras vid.. Den fungerar inte, men det har den aldrig gjort och det har jag sagt till dom flera gånger, men då har man bara blivit idiot förklarad av både den ena och den andra, men men nu har dom äntligen fattat att den inte fungerar..

Så nu när jag hämtade den fick jag ju börja med och fylla på fett i behållaren och sen fick jag smörja bakluckan och sen fick jag ju självklart tanka den med. Varför lämnar man en maskin så?? För så lämnade verkligen inte jag den när jag gick hem för mammaledighet. Jo. Jag såg även att där behövdes fylla på spolarvätska m.m.. Jag orkar inte skriva allt..

Jo.. Varför jag skriver om maskinen här e för att det e min ögonsten.. Det e bara jag som tycker om och köra det monstret:) och sen har killarna på jobb väldigt roligt när den står uppe vid deras maskiner vid verkstaden.. Dom brukar skriva på den den i och med den blir lätt skitig när man kör här.. En gång hade dom skrivit Linda <3 (Linda och sen ritat ett hjärta) och sen har dom skrivit annat med, men idag när jag tog den var där skrivit igen och det såg jag inte först och sen när jag såg det så fick jag tänka efter och då stod där TV3 Lyx på den svarta stänk skyddet... Jag skrattade gott inom bords och tänkte; Era dumma jävlar, vågar ni inte komma fram och säga det till mig i stället.. Och hur gamla e ni?? Och den ena hjärncellen har nog inte kontakt med den andra.. Hur orkar ni?? Prata med mig i stället..
Jaja kul var det i alla fall, men kom gärna och fråga mig och prata med mig om det i stället.. Det e mycket bättre, men alla folk e ju så fega och göra det.. Varför?? Vad e ni rädda för??

Jaha.. Nu kommer jag och leva på detta ett tag.. Och min Helen, hon står här utanför och väntar på mig.. Jag tror minsann att hon vill ut och lufta sig.. Hon vrålar så gott när man kör med henne.. Och det e mums mums..

Så nu får vi se hur länge hon håller denna gången..

Vroomm Vroomm:)


Loppis den 1 Juni

Ja. Det börjar närma sig den 1Juni och vad händer då?? Jo vi kommer ha en Loppis i Skurup på Östra Gränsgatan 3 med start kl 10 och med slut kl 14.. Det e min kära vän som kom på denna idén, så det Tackar vi för:) Vi kommer vara några stycken som har bord och saker där:)
Där kommer finnas Barnkläder, Party Lite prydnads saker, lite vuxen kläder, cd-skivor, små högtalare till Tv/cd-spelar, brödbox, gosedjur, böcker, Tupper ware produkter och mycket mer..
Så jag tycker att ni ska komma dit och fynda. Först till kvarn får först mala:)

När: Lördag den 1/6-2013 mellan 10-14
Var: Östra Gränsgatan 3, Skurup

Vi ses där när ni kommer och tittar:)
Välkomna:)





Hoppas på ett underverk

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig:) Jag hoppas på ett underverk och att du blir bra och frisk snart så att du får komma hem igen.. Vi har inte pratat på väldigt länge, men du finns ändå i mitt hjärta och i mina tankar och du kommer alltid och finnas där.. Du har hjälp mig när det har behövts och det e jag tacksam för.. Så jag hoppas att du snart blir bra och får komma hem till dom där hemma igen.. Borta bra, men hemma bäst:) Krya på dig och säg nu till att du blir frisk igen:)

Kram på dig:) <3


Min bästa vän

Du e min bästa vän och du kommer alltid och vara det.
När du ligger hos mig, så håller du mig alltid varm.
Du tröstar mig när jag e ledsen och mår dåligt.
Du e så snäll mot mig och säger och klagar aldrig över något.
Allt man berätta och säger till dig stannar där.
Mmm, man får passa på och njuta utav dig nu, för sen kan det vara försent.
Du håller mig alltid sällskap, så man slipper och sitta ensam.
Min kära lilla du

Du e min bästa och finaste vän

Älskar dig så otroligt mycket!!


Börjat jobba

Nu har jag börjat jobba:) Idag e det tredje dagen på jobb och allt flyter på:) Det e dock lite jobbigt att gå upp på morgon kvisten... Klockan ringer 04.15.. Barnen väcker vi kl 05.00.. På med kläder och sen äter dom frukost.. Det går bra och lämna barnen på förskolan.. Lilla syster e ledsen när man lämnar henne, men det går över igen efter en stund och stora syster, ja, hon har blivit stor nu, så hon kramar och pussar en och sen går hon iväg:) Våra små gryn:)

Ja, vad mer ska jag skriva?? Jo, vi försöker få in rutiner på barnen och att dom ska lägga sig 20.00 och det går ju sådär bra, men det kommer väl det med så småningom.. Lilla syster somna lätt om hon inte tar en power napp i bilen och stora syster vill inte gå och lägga sig.. Vi får börja en timme innan och då har vi tur om hon somnar kl 20.00... Igår blev hon 20.30.. Men men det e ju inte lätt för henne i heller..

Så nu sitter man här i sin fula holk och trycker på en massa knappar och vips så e materialet inne eller ute på sin plats.. Det ända som fattas e lite musik och trevligt sällskap. Men men man kan ju inte begära för mycket och man kan ju inte få allt:) Så det e bara och jobba på allesammans där ute för det ska jag göra:)

Tjinge Ling


Vad händer idag då??

Vi e hemma och tar det lugnt:) Gubben har spikat och målat på fönsterna där uppe, han har klippt gräset och trimmat gräskanterna och nu fixar har persienner till fönsterna i köket:) Jag sitter på röven och glor e as trött.. Vill bara sova.. Min kusin e här och e med barnen och hjälper till både här och där och det e ju tur.. Jag hade inte orkar annars.. Så nu e dom ute och leker..
Ikväll blir det Crusing om magen e bra och om det inte regnar, sen blir det kaffe/te hos morbror och hans sambo och så ska vi ha ett möte om hur vi kan få mer bonus på det man handlar och det e ju inte fel.. Det e ju klart man vill ha det. Allt för och spara pengar och tjäna på det i slut ändan:)

Så nu tror jag att jag ska gå och vila en stund på sofflocket.. Det hade varit skönt:) Jag skulle ju ha börjat träna min nacke, rygg och axlar, men det får nog vänta till jag känner mig piggare igen.. Gubben får träna för mig med:)

Kramillikram:)


Min mage

Det e så hopplöst ibland när man har en mage som klyddar.. Har nog suttit på toa minst 10 ggr.. Har nog en tarm rensning idag och det e jobbigt, för man har så ont i röven nu.. Tur att man har mjukt papper, men det hjälper inte det heller:(
Min mage tyckte nog inte om syran i körsbärs tomaterna jag åt igår och sen åt jag starka chips med lök.. Alltså det där var ingen bra kombination alls, men men snart har jag tömt ut allt väl..

Det kan ju kanske bero på att jag snart ska börja jobba med.. Mina mag nerver e inte alls bra.. Men det får jag leva med för alltid..

Nu e jag jätte hungrig:)

Puss och kram på er:))


Inte som alla andra

Ibland e det jobbigt när man inte e som alla dom andra.. Man känner sig oftast utanför när man e många.. Man sitter oftast själv på en hel bänk, man går oftast ensam.. Det kvittar hur mycket man än försöker och prata med alla dom andra och speciellt och få lite kontakt.. Jag vet inte hur många gånger man har försökt, men nä. Det går ett tag sen går man där själv.. Ibland undrar man om man luktar illa. För om jag sätter mig på en bänk, så sitter jag oftast själv på den och det e inte kul.. Man känner sig, så dum och utanför och så undrar man; Vad fan gör jag här??
Jag tror mycket att detta kan vara så här, för att jag e en flick-pojke och inte flick-flicka.. Jag tycker om lite annorlunda saker så som Motorcross, rally, folkrace, bilar, fälla träd, såga och klyva ved, hålla på med ved överhuvudtaget, styrketräna (om jag hade kunnat. Ligger i huvudvärk hela natten, sen om jag gör det), ja och mycket mer...

Det jag oxå har märkt att när jag sitter och pratar och berättar saker för människor, så vänder dom huvudet mot ett annat håll och pratar med någon annan eller så lyssnar dom inte alls.. Har även märkt att vissa människor bara lyssnar på hälften av det man säger och sen lägger dom till resten själv eller missförstår mig.. Det har ju hänt ett antal gånger.. Jag blir så ledsen, besviken och frustrerad över det när dom gör så..
Jag försöker själv lyssna på vad folk har och berätta och ibland när där e många lyssnar jag på den ena och sen frågar jag den andra vad det var hen ville berätta och så får hen berätta...
I och med jag e en tänkande människa, så tänker jag mycket på Hur människor gör mot mig och Hur jag gör mot dom, för jag vill inte göra samma sak som dom gör mot mig..
Detta e verkligen inte så roligt och råka ut för, men e man annorlunda så e man...

Tänk gärna efter Hur ni är mot människor och Hur ni vill att dom är mot er!!! Och se vad ni kommer fram till:)

Trevlig dag på er:)


Valborg och flytt

Jaha, då har denna Valborgen varit och inget bål blev det för att det blåste för mycket och på fel håll:( Men det e ju inget man kan göra något åt... Så vi fick grilla korv på grillen i stället:) och mycket goda kakor blev det på kvällen som var hemma bakade:) Mums mums:) Och sen fick dom vi var hos en sovgäst med:) Stora dottern stannade över natten hos dom.. Och hon sov ända till 10.30 i deras Goa säng:)

Sen den 1maj hjälpte vi våra vänner och flytta, så man fick ett styrketränings pass.. Man fick ju visa att man har muskler trotts att man e tjej och liten och tunn.. Jag tycker det e kul och visa vad man går för.. Det retar alltid någon.. Det känns lite i musklerna idag, men det gör inget.. Det e bara skönt.. Hoppas att ni kommer och trivas i ert nya hem:) Vi ses snart igen:) Kram

Kolla in denna bilden
Syskon kärlek på hög nivå:) <3


RSS 2.0