Mina barn

Jag vill ge mina barn så mycket. Men allt kan man inte ge. Jag ger dom mycket kärlek på olika sätt. Vi skapar minnen tillsammans som ingen kan ta ifrån oss, för det e mig dom ska komma ihåg hur kul vi hade när dom hade det jobbigt och svårt. 
Jag aktiverar dom på många olika vis och försöker föreviga dessa stunder med bilder. Det e ju inte alltid det går. 
Vi har varit på Leo’s lekland några gånger, vi har spelat massa brädspel, jag har färgat deras hår med en färgbomb, vi har varit nere på stranden, vi har varit i skogen, vi har åkt till stranden och tagit ett kvällsdopp och ätit glass efter åt, vi har haft vattenkrig, vi har gått till lekplatsen, vi har varit med en vän på tropikariet i Helsingborg, vi har turat Helsingborg- Helsingör, vi har varit och badat på Ysrads nya badhus och så har vi varit på Skurups badet. Så nog har vi hunnit med en hel del redan och mer minnen kommer där att bli... Jag bara älskar och göra saker med mina töser... Ett speciellt band skapas som gör att vi kommer närmare varandra.. Mina barn ska ha det bra och trygghet... 

Älskar er❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)













Menskopp

Detta blir kanske ett konstigt inlägg, men vad gör de. 

Jag har ju sett lite reklam på menskoppen och har för några år sedan pratat med en av mina vänner om den. Men har inte kommit till skott. Nu äntligen kom jag till skott. Jag har köpt en i lila. Jag får ju pröva den nu, för när jag åker utomlands ska jag få min mens igen och bindor e ju inte ett alternativ när man e i värmen och sen tampong. Nä, behöva hålla koll på snöret och allt. Nä. Inte bra det heller. Men jag prövar menskoppen innan så ser vi. Den e bra tycker jag. Inget som hänger ut, stannar kvar när man gör 2:an, man luktar inte illa mm. Så jag kommer och fortsätta med den. 

Ni får ha en fortsatt trevlig fredag😊



Mindfullness

I helgen var jag på en mindfullness kurs. Jag fick denna inbjudan separat av en underbar kvinna som har sett mig o följt mig lite på avstånd sedan några år tillbaka. Denna kvinnan har ett stort hjärta av guld och vill allas bästa. När hon gav mig denna chansen tog jag den direkt.. För då visste jag att det e nuuuu jag behöver det.. 
Jag lärde mig en hel del och det jag lärde mig tar jag med mig och lägger det i min ryggsäck.. Dessa verktygen kommer jag och använda flitigt.. 
Jag kommer självklart att gå kurs två o tre med... 

Denna underbara kvinna pratade om att meditera, affirmera och visualisera och det kommer hag att göra.
Igår kväll mediterade jag och då visades en bild med en tärning med 4 svarta prickar på och en bild med ett rött helt hjärta som revs itu om och om och om igen... 
Jagaffirmerar varje dag när jag sitter i bilen eller i maskinen. Jag säger det hör.. Där e tre meningar som man upp repar hela tiden.
Jag, Andrea, .....
Du, Andrea, ....
Andrea, Du, .....

Där finns ju många olika meditationer man kan göra oxå. Så det e bara till och välja o vraka😊

Så nu ska jag jobba vidare med meditationen och chakrana. Läsa lite mer om de.


Ni får ha en fortsatt trevlig kväll😊 (null)



RSS 2.0