Loppis den 24/8

Nu hade jag och Mimmi tänkt och ha en loppis. Den kommer och äga rum nu på Lördag 24/8, kl 10-15. Vi kommer och ha loppisen på Björkhemsvägen 3 i Skivarp.

Där kommer och finnas barnkläder till flicka och pojke, leksaker, barnskor, böcker, cd-skivor, party lite ljushållare, Tupper Ware produkter, Aloe Vera kaktus/blomma och mycket mer.

Där finns plats för fler om där e någon som vill och e intresserad och vara med och det kostar inget:)

Loppis
När: Lördag 24/8
Tid: Kl 10-15
Var: Björkhemsvägen 3 i Skivarp


Skynda kom och fynda på lördag :)

https://cdn2.cdnme.se/4027857/7-3/pic_52125dc0ddf2b330098a12a4.jpg" class="image">


Frågor utan svar

Varför har man så många frågor som snurrar i huvudet??
Ni får gärna svara om ni kan:)

-Vilka e ens riktiga vänner?

-Vem vill en väl?

-Vem av sina vänner utnyttjar en?

-Hur ser man om dom vill vara vän med en eller inte?

-Varför har man vänner?

-Hur lär man och känna andra?

-Hur lär man sig och läsa av andra?

-Varför blir man utnyttjad?

-Vad e skillnaden mellan kompis och vän?

-Hur ser man att någon menar det dom säger till en?

-Varför säga något om man ändå inte kan hålla det?

-Varför gör man saker som man inte vill göra?

-Varför e det så svårt och säga NEJ till saker?

-Varför e det så svårt och fråga någon om något?

Ja, detta var en del frågor som kom upp just nu. Där kommer fler med tiden:)

Kram på er <3






Sista veckan på semestern

Jaha då e det sista dagen idag och i morgon e det tillbaka tillverkligheten igen. Har grym ångest för detta.

Vecka 32 har går fort, men vi började med och köra in till Ystad i måndags och justera glasögonen, men när vi körde hem och stannade utanför affären så såg Mattias att hans nya glasögon såg konstiga ut och ja dom var konstiga och två flisor hade gått att, så vi begav oss in till Ystad igen. Han fick lämna glasögonen på lagning och har inte fått dom än:(
På tisdagen kom en vän med barn till oss, barnen fick leka av sig och vi åt frukost och kaka tillsammans och pratade skit. Mycket trevligt och uppskattat från oss och sen när dom körde, så körde vi till Sjöbo. Vi fällde ett träd:) Kul och skönt i denna värmen. Vi var genom blöta av svett.. Och jag tog på mig och backa med släp och det gick bra tillslut. Jag hamnade där jag skulle efter några försök. Tack för en trevlig kväll med god mat:)
På onsdagen var jag iväg och byggde naglar. Det blev mycket bra och snyggt.. Jag e jätte nöjd och glad för dom:) Tack så mycket vännen min:) Medan jag fick gjort vid mina naglar, så körde Mattias och barnen på tippen och kastade lite saker. Innan vi körde gick han in och frågade dom äldre som bor i området där vi bor om det var något dom ville kasta och det var där, så vi tog det med oss. Varför köra med ett släp som inte e fullt?! Så Mattias fyllde det:) Och det var ju bra:) Sen på kvällen åkte vi och lyssnade vi på Allsång i Skurup i "Skogsparken". Mycket trevligt och lyssna på musiken och mycket trevligt sällskap som vi satt med:) Tack för en trevlig kväll mina vänner:)
Och sen på torsdagen tittade mina kusiner ner och som det åska på förmiddagen. Jaja, det gick över igen efter 1,5-2 timmar. Kusinerna fick ju frågan om dom ville passa barnen på kvällen, för vi skulle pröva på pensionärs bingo, alltås bilbingo. Jag har ju bott här några år, men har aldrig prövat det förrän nu. Och ja. Det var kul. Mattias vann 100kr:) Kul;) Barnen åkte upp till Skurup och åt lite glass och annat gott. När vi var färdiga hämtade vi barnen och drack lite kaffe och te sen åkte vi hem.
Vi var ju 3 bilar som vi åkte dit med. Min syster med sin gubbe och son, en vän med sina söner och vi utan barn. Så skönt och vila öronen lite grann:) Tack för en trevlig kväll mina vänner:)
Hmm. På fredagen var jag hos läkaren och fick skrivit lite papper som ska skickas vidare och medan jag var där passade Mattias och barnen på och hämta hem en säng till barnen som dom fick av min kusin. Så min kusin fick passa dom en liten stund medan Mattias var hemma och lämnade det och sen åkte kusinen med oss hem. På kvällen körde vi in om och lämnade henne. Vi körde och hämtade upp nästa kusin som skulle följa med på folkrace. Det var sista kvälls folkracet för i år. Dom hade gratis inträde. Det ända dom ville var att man lade minst 20kr till barn cancer fonden. Dom hade anordnat en tävling för barncancer fonden. Skänka så mycket pengar så möjligt till dom. Ju mer folk där kom desto mer skänkte olika företag runt om i Skåne pengar och det e ju jätte bra. Det kan ju drabba mina barn även om man inte vill det. Så tack alla som var där och skänkte en slant till barncancer fonden på olika sätt och vis:)
Ja sen blev det då lördag. Mattias hämtade ett tält hos syrran med familj och sen gick vi ner till motorcross banan. Dom hade en tävling där. Vi hade lovat Filippa och gå dit så hon fick titta på dom när dom körde. Och som jag saknar det, alltså och vara där nere och se alla köra. Jaja, sådant e livet. Vi gick hem, så vid 15-tiden satte vi upp tältet inne hos grannen. Han skulle överraska sonen och sen var det en kräftskiva med:) Vi skulle ha varit nere i Byn oxå, men tiden sprang iväg. Där var live musik på torget. Det får väl bli till nästa år. Vi hade jätte trevligt inne hos grannen med Goa kräftor, räkor och mycket dricka:) Vi firade grannens son. Han hade ju födelsedag. Det var en överraskning till honom allt detta. Tack alla för en trevlig kväll.. Och förlåt syrran för att vi inte kom ner till Torget:.(
Japp och nu e det söndag och vi har sågat och klyvt ved och så har vi rivit tältet. Så nu hade jag tänkt och gå och lägga mig. E lite trött. Man e ju inte van och vara på fest långt ut på natten och så lite god dricka på det. Ingen bra kombination när man har barn:)

Så jag vill bara säga att vi har haft en jävligt skön semester på alla sätt och vis.

Dagen till ända, så vill jag säga natti natti till er alla:)


Lite planering inför sommaren 2014

Ja, då har vi börjat och planera så smått för sommaren 2014:) Vi kommer och ha en lite fest med god mat och lite dricka och lekar mm.. Vi kommer även och ha ett tema och två sittningar och barn e välkomna om man vill. På första sittningen kan dom komma som inte kan komma på kvällen och som inte vill vara med på kvällens tema.. Barn får vara med på båda sittningarna.. På nästa sittning e det temat som gäller och lite lekar mm.. Det ska bli kul:)

Och ja, sen kommer man till den svåra frågan vem man ska bjud?!?! Vissa e redan självklara, medan andra inte e det:) Vart ska man dra gränsen någonstans?? Det e så svårt, men det löser sig:) Så vi fortsätter och planera, för det e ju mindre än 1-år tills festen blir av och vi firar ju bara 65-år födelsedag tillsammans 1ggr i livet:)

Kram på er mina vänner <3


Semestern fortsätter

Då e vecka 31 gången och vi har hunnit med mycket:)

Trappan blev färdig och ännu bättre än innan och mycket finare och det e ju positivt:) Det e mycket lättare för barnen och för oss andra som ska gå upp och ner i den. Djuren tycker oxå att den e mycket bättre:) Det e ju tur man har en händig Man i huset som fixar och trixar med allt eller nästan allt i alla fall:) Tack för ett mycket bra jobb i regnet i måndags eftermiddag:)
Det kom ju några små skurar lite då och då:) Och sen gjorde du en fin justering i tisdags på trappan och det blev oxå jätte bra och fint:)

Ja, då blev det tisdag och vi började med barnens lekrum.. Vi städade lite så att dom kunde komma in i rummet, men nu ser det ut som kriget där inne igen och när deras rum var färdigt dig vi upp och började sortera bland våra kläder och där blev en del som sorterades bort både hos mig och hos gubben:) Och det e ju jätte bra och så fixade Älsklingen lite nya hyller, så nu får allting plats och ingenting behöver ligga på golvet:) Och sen fick jag lite tid för mig själv, så jag åkte med till stallet och fick lite häst doft i näsen och det var så skönt:) Man har ju saknat det lite grann, men så e det när man har barn, hus och lite pengar.. Då måste man välja bort något och då blev det hästarna.. Inte så kul, men det får ju gå.. Tack för en trevlig kväll:)

Och på onsdagen fick vi besök här hemma.. Det var mina föräldrar som kom ner med en fin blomma till Älsklingen:) Vi fikade och pratade lite och sen åkte dom hem och vi körde upp och gillade mat med dom:) Det smakade mums:) Och när vi precis har parkerat bilen, så får vi ett trevligt samtal, som vi har väntat på och glada blev vi:) E ni nyfikna nu?? Vi har väntat sedan vecka 29.. Ja, så var det med det:) Tack för en trevlig kväll med god mat och dricka och skip-bo:)

Jaaaa, nu e det torsdag och vi kör lite tidigare in till Ystad och handlar lite på Ö&B, rusta och i en sy affär och sen gick vi ner till Glasögon affären:) Våra glasögon hade kommit:) Dom e så fina och vi e så glada:) Tack för hjälpen med dom nya glasögonen:) Lyckliga som tusan e vi:) Det var 5år sedan sist vi köpte nya glasögon, så det var på tiden och skaffa nya:)

Ja och sen kom fredag, lördag och söndag.. Vi har varit på Svampabanan hela helgen och tittat på 3-dagars folkrace:) Det har varit en händelserik helg.. Många har rullat runt, många har krockat, någon flög både här och där, mmmm.. Det e livet.. Det som e mest roligt e att min kropp har tagit till sig doften av avgaser, bränd koppling, varma däck, varm motor olja osv, så nu måste jag ha rent skit snack, för i morse när jag gick på toa och gjorde nr2, så luktade det som kom ut bränd koppling, hmm lite konstigt, men som jag skrattade.. Jaja, vi får se vad det luktar i morgon:)
Vi träffade även Mattias föräldrar där.. Så innan vi åkte hem pratade vi en stund med dom:)
Tack Älskling och tack mina Älskade barn för en fantastisk trevlig helg med er:)

Tack för hund hjälpen Grannen och Syrran m familj som har släppt ut våra hundar, så dom har fått gjort sina behov och vara ute en stund:) Det e mycket värt för oss:)

Jag måste oxå säga, att nu har vi gått in i Augusti månad och vi börjar närma oss hösten:( Vilket jag inte tycker om:(

Imorgon går vi in i den sista semester veckan och sen kallar jobbet på oss och dagis för barnen:)

Jo, jag glömde och berätta att Filicia har varit sjuk. Hon har legat i 38-39 grader i feber mellan lördag och onsdag:) På onsdagen åkte vi till Nova kliniken med Filicia, men dom hittade inget även om hon hade ont i ena örat. Det visade sig sen att det var tänderna där uppe som ville titta ut.. Där vill ut 4 st kindtänder, så det e förmodligen därför hon har haft ont i örat. Det har väl spänt ut i dom, men nu e den lilla krabaten feberfri igen och det e så skönt:)

Hoppas att ni har haft det lika trevligt som oss:)


RSS 2.0