Ni gör valen inte jag

Jag har en sak jag bara måste säg och det tänker jag göra nu.
Antingen älskar man hela min familj eller så ger man fan i det och ger man fan i och älska hela min familj så mister man mig och övriga i min familj. Detta gäller alla. Jag gör inga undantag. Jag vill absolut inte ha med folk och göra överhuvudtaget då.
Jag kommer även backa om någon gör något som jag tycker gör ont i mig och det gör jag för och skydda mig och min familj. Jag hoppas att ni alla kan förstå detta. Ni gör själv era val. Jag gör inga val åt er alls, för vi klarar oss ändå.

Kram Andrea

Nya Mål För och Lyckas

Jag måste bara berätta att jag har nu kommit på vad som MOTIVERAR mig och som GER mig ENERGI med att jobba med Forever Living Aloe Vera😊 Och det e all glädjen jag tar med mig hem och allt det positiva jag får ifrån er alla som jag träffar på kontoret och på utbildningarna och allt jag lär mig😊 Jag vill bara att mitt självförtroende skall växa och bli så in i bombens starkt. 
 
Och jag vill göra detta för att jag vill utvecklas och kunna gå ner i tjänst på jobb och kunna resa med familjen och bli av med lånen förstås.
Jag har även satt att jag skall stå där framme och berätta om något. Men det e något jag e så obekväm i och hatar och göra det ända sedan skoltiden. Har utmanat mig tidigare genom att jag har stått på scen och spelat teater. Men det e kanske lite annorlunda för man spelar en roll i andra kläder.
 
Jag e så otroligt tacksam för den glädjen och all energi ni sprider runtomkring er😊💜 Den gör en så varm och glad och man blir själv full av energi och positivitet😊💜 Ni alla sprider även kärlek runt er på ett eller ett annat sätt. Det e så underbart. Jag ångrar inte en sekund att jag blev och e en Forever Living älskare. Jag ser ljust och positivt på det så det e en underbar känsla i kroppen som sprider sig💜
 
Jag har bestämt mig. Jag skall bli Rateiler i December😊
 
Kram på er alla 💜
 
God Jul och Gott Nytt År 💜🎄🎆
 
C9 Boxen.
Ge kroppen en Kick starta efter allt jul och nyårs firande😀
 
 

Stora privata skulden

Jag e så himla glad. I november satte vi in dom sista pengarna till den stora privata skulden som vi hade. Vi klarade av att betala av den på 13 månader. Vi blev färdiga två månader innan utsatt månad som vi hade satt. Det både var skönt och e skönt och en stor sten lyfte från axlarna.
Nu sätter vi fart mot nya mål. För om 9 månader e vi färdiga med ALLA dom privata skulderna och det e inklusive den som e till vår stora dotter. Vi skriver in allt i excel oxå. Så vi har stenkoll på det nu. Det e så skönt. MOTIVET att vi snart e färdiga GER oss så mycket ENERGI så man vill bara kämpa vidare och att man orkar😊

Jag e så glad och positiv för nu ser man verkligen att där händer något😊 och om två år e vi under 1 000 000kr och vårt blancolån e borta😊 Sen går vi på topplånet. Det har vi satt på 5år. Sen e det oxå borta. Jag ser så ljust på vår framtid. Jag börjar se ljuset i tunneln.
Jag skiter i vad andra tycker och tänker. För jag e bara så otroligt glad och positiv efter allt som vi har gått igenom i alla dessa år.

Snart har vi rott allt i hamn. Jag jobbar på så mycket jag kan. För jag vill och för att jag skall visa alla att VI KAN😊 VI E BÄST💜

Kram Andrea






Forever Living Aloe Vera

I mitten på Oktober i år gick jag in som en FBO i Forever Living Aloe Vera. Jag e så nöjd med detta beslutet. Efter många nä och många om och men så tog jag steget. Detta steget e jag så nöjd med att jag tog. Nu kan jag tjäna extra pengar som kommer och gå till lånen som vi har. Där e många som har frågat mig och velat ge mig denna chansen, men det var Catharina Einarsson som fick mig till och ta det viktigaste steget och det e jag glad för. 
Vi e i en sådan härlig grupp där alla hjälper alla på olikavis. Man får så mycket energi av alla dessa underbara människor. Jag bara älskar det. Och
 snacka inte om produkterna. Dom e bara bäst. Jag bara älskar dom. Så jag rekommenderar skarpt att pröva dom. Så bara hör av er, så fixar jag det till er😊
 
 
 
 
 
 
Här e några av produkterna som finns.
 
Kram Andrea

Pepparkakshus och jul choklad

I eftermiddags satte vi ihop ett Pepparkakshus med lilla syster. Stora syster var hos min syster och hade massa bakmys. 
 
 
 
När vi var färdiga med Pepparkakshuset fortsatte vi med julchokladen för oss vuxna. Och nu har vi påbörjat julchokladen för barnen. Deras choklad skall ju vara mjölkfri. Så därför skiljer vi på vuxnas och barnens. Dom tycker det e kul och göra egna choklad. Så vi fortsätter en stund till😊
 
Kram💜

RSS 2.0