Tänker på många!!

Jag tänker väldigt mycket just nu och det e på alla lyckliga familjer som har fått barn. Jag tänker även mycket på dom familjer som har det svårt på ett eller annat vis. Man e både glad och lycklig för dom som fått barn, men jag e lika ledsen och bekymrad för dom familjer som har det svårt.

Jag hade hoppats på att man hade kunnat skruva tillbaka tiden ibland och gjort saker och ting mycket bättre för min egen del. Allt det som jag missade det året dottern föddes. Att man skulle må så som man gjorde. Jag hade gärna känt som ni känner för era när dom kom till världen. Men jag lär aldrig får känna det och idag e det med stor sorg i mitt hjärta och det kommer alltid och följa efter mig vart jag än vänder mig och vart jag än går och står. Och sen kommer ännu en dag som e jobbig. Det e Valborg och den 1 maj. Det kommer man heller aldrig glömma. Vi skulle ha varit 5 i familjen, men en gick bort.




Så det glädjer mig mycket för alla dom som känner att allt e som det ska och e lyckliga ny blivna föräldrar och till alla er som har barn sen innan med, er tänker jag på med glädje och till alla er som har det jobbigt på ett eller annat vis, er tänker jag på mycket och försöker skicka energi och styrka till er.

Jag älskar er alla så innerligt mycket ♡♥♡♥

RSS 2.0