Aaaaaaaa säger jag bara

Alltså Hallå ja. Människor i allmänhet. Kom till mig om det e något om det e något som har med mig och göra. Jag får reda på det förr eller senare ändå. Ni behöver in acceptera mig, men banne mig respektera mig. Och angående våra barn så behöver ni inte röra dom om dom e klängiga på oss. Gör lika dant på era egna barn då med. Det skär i ens hjärta. Att säga till dom e helt okay men och ta dom det e banne mig inte okay. Har aldrig varit och kommer aldrig och vara det.

Alltså och en sak till. Jag älskar den jag e gift med och jag älskar mina barn. Hade jag inte gjort det hade jag lämnat skeppet för länge sen. Där e så många som har försökt och förstöra vårt förhållande ända sedan vi träffades. Men vi har lyckats och ta oss igenom alla svåra hinder som har varit på vägen och vi tänker fortsätta och kämpa. Varför ska vi dela på oss för att andra tycker det? Det e ju inte dom andra som bestämmer hur vi ska leva, hur vi vill ha det osv. Att andra sparkar ut andra när det inte passar eller gör något fel. Ja. Det e ju upp till er om ni vill göra och leva så.
Ni skulle bara veta vad jag har gått igenom som barn och uppåt ända fram tills jag träffade min man. Det var en som hjälpte mig ifrån allt det som har häbt och han förstår mig än idag. Och så skönt och ha någon sådan människa runt omkring sig. Men jag har valt och berätta detta för vissa människor, men inte för andra. För dom litar jag inte på och känner ingen som helst trygghet hos. Men det bästa av allt e att jag har tagit hjälp och gjort något åt mina problem och det e där ju fler som skulle ha gjort. För så skönt det e. Man blir fri och man kan börja leva igen och må bra. Sen kommer där alltid hinder på vägen men det löser man då och gör något åt det med en gång.

Det e kanske något och tänka på och över!




RSS 2.0