Förvirrad

Just nu e jag så förvirrad. Jag e i e situation som jag inte vet varken ut eller in. Har så svårt för o tolka och läsa av. Man får ett svar och sen görs det ändå tvärtom. Visst e det kul, men vilket budska ger det inte en då. Svårt var det redan innan eftersom sanningen kom fram och ett blankt nä..  Det e så jobbigt. Jag vet vad jag vill o vart jag e på väg. Minst ett år som singel och dansa och ha kul och sen kan jag börja tänka på att hitta någon som vill vara med mig och ta mig för den jag e.. Huvudet snurrar och man e förvirrad.. Man försöker lägga det på "hyllan", men det e svårt. Mitt hjärta har fångat upp det redan när jag var tonåring och där finns alltid en plats bara för dig.. När du väl inte finns där och inte längre bryr dig gör det ont och hjärtat blir tomt för en stund, men så kommer ett hej eller god morgon eller något annat och då fylls det hålet igen igen.. Men så kommer det och få bli.. En dag kommer jag och säga att det e bra och inget lek mer. Antingen eller.. Annars kommer det antagligen och knäcka mig.. Jag funderar redan på frågan som ställdes.. Försöker slå bort tankarna och bara se det som något bra och trevligt.. 

Det e så jobbigt när man går och väntar o väntar. Jag e rädd om det jag har för allt kan vända så snabbt. En del förstår och andra inte. Så e de bara. 

Ha en bra kväll

Fy så ful gjort

Det var riktigt fult gjort, men vad gör de. Jag löste de ändå. Att du som människa och har mage att bara ljuga och fortsätta vara knäpp en trappa upp.. Helt ärligt. Jag trodde du hade  någon stake eller en ryggrad, men nej.. Du e en mes, en mus och en riktig feg skit i mina ögon.. Du har sjunkit så lågt, så det e lättare att gå över dig än och gå runt dig och det e jag så glad för. Glad att du försvann ur mitt liv.. Du trodde verkligen att du sabbade något igår. Men ack nä. Min dag blev 100% bättre och mer roligare.. För du visade verkligen hur barnslig du e och hur omogen du e.. Och du trodde att du åter igen skulle förstöra..  Fy för dig. Hur ville jag ens ta i dig? Hur kan jag bara ha tillåtet mig och blunda för alla dina lögner i så många år? Och det du stal? Jag fattar inte.. Dum som trodde på dig bara... Nu vet jag och du e falsk på alla sätt och vis och likaså den andra. Tur att man inte e rädd för någon av er även om våld mot mig förekom från en av er. Det visar bara vilka ynkryggar ni e och hur svag ni e..

Glad idag

Åker iväg

Jag åker ofta iväg sent på fredag o lördag kvällen. Jag åker ut och dansar själv och utan fylle i kroppen. Det e så skönt o komma iväg och så roligt. Man träffar på många olika sorters män. Vissa fula som f-n och andra snygga som tusan och vissa e bara dryga. Jag har fått nr av någon som vill att jag ska ringa dom.. Alltså nä jag tror inte de.. Gå o klipp dig o raka av skägget. Det var mycket snuskigt o äckligt. Men jag älskar o dansa.

Jag har även varit nere på crossbanan. Jag älska ljudet av 4-taktare och doften och vissa ser riktigt bra ut i crosskläder.. Man tittar mer än en gång om jag säger så.. Mums mums. 
Nu väntas lite folkrace, rally mm. Jag och motorsport. Så det e underbart och vara singel. Jag kan köra när jag vill och vara vart jag vill... Jag älskar de😊 Jag ska vara själv ett år har jag sagt.. Mitt år, där jag kan göra vad jag vill, så jäkla skönt.. 

Nu måste jag sova natti natti



Mycket negativt

Jag har skrivit mycket negativt på min blogg och det e tråkigt, men det måste ut. Jag ska bli bättre på den biten med. Men det e svårt när man mår dåligt och e nere i en svacka. Men allt kommer o vända, det lovar jag er.. Det synd man ska gå igenom allt man går igenom. Tänk så lätt allt hade varit om man inte hade gått igenom det. Då hade man inte lärt sig något. Detta har jag lärt mig massor på. Måste dock bli bättre på och säga ifrån och visa att nu räcker de.. Vissa trycker ner en och behandlar en illa.. Faktiskt så som psykningar. Det e inte kul. När man väl finner något bra på en sak blir det skit i andra ändan. Så nu ska man ta nya tag. Jag gör små förbättringar hela tiden. Jag får mycket beröm och det e skönt. 
Jag e en negativ människa just nu och orkar inte vara något annat. Jag blir så trött o sur... 

Jag träffade en kille när jag var ute i lördags som jag har haft lite kontakt med. Mer dummare människa än han får man leta efter.. Bara för att jag var artig och sa hej och ville prata för och ge de en ärlig chans, så trodde han att jag var intresserad av honom, men helt ärligt. Kan jag inte prata med dig utan att jag e intresserad?! Vilken planet kommer du ifrån??? Nä. Tack. Stick o brinn... 
Men jag träffade på jordnöten.. Gisses det var inte igår kul som vanligt var de. Han ville följa med mig hem, men nej tack. Du e för full och vilken nytta har jag av dig där hemma??? Hahaha. Lite smått o gott vad som kan hända en helg när man e ute.

Kram o god natt på er

Bra kväll till en ledsen kväll

Jag har haft en bra kväll, men den slutade i ledsamhet för min del. Det e inte lätt alltid. Först bryr man sig inte och sen passar de. Sådant tycker jag inte om. Jag vill inte bli utnyttjad mer. Det har jag blivit i så många år. Jag e så ledsen. Det enda jag fick tillbaka var;  förlåt då. Så ikväll vill jag verkligen en sak, men skiter i det för det e inte värt de. Har jag kommit såhär långt så ska jag klarade nu med. 
Just nu rinner tårarna ner från mina kinder. Jag har svårt för och somna, så jag lyssnar på musik i stället.

Så natti natti på er alla😊

Snyggaste mannen

Jag vill ha en man i mitt liv som ser ut som Mr Grey och som e som han e. Han e så snygg o charmig och snygg kropp har han med.   
E glad o lycklig. Har precis varit på bio och sett Fifty Shades freed. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka om att se filmerna, men så fel jag hade. Jag tycker jättemycket om dom. Så mycket kärlek där e. Så mycket kärlek vill jag kunna ge och även få... 

Så vart hittar man snygga killar någonstans?
Jag kommer drömma mig bort i natt.
Min drömkille ska vara snygg och charmig, hända saker hela tiden, kunna dansa, muskler på kroppen mm.

Kram o god natt




Mina älsklingar

Mina älsklingar har nu kommit till mig. Som jag har saknat dom under hela Påsken. Men sådant e livet. Jag levde livet i stället, men dom fanns i mina tankar hela tiden.
Fick hem barnens kläder som jag bad om. Ojojoj. Måste hag säga. Av 11 påsar så var Filippas dom fyra. Resten var Filicias.. Jodå så att, hmmm. Men av dom fyra påsarna Filippa hade, så fick hon endast en med kläder som passade henne i storlek. Resten gick till Filicia. Och Filicia hade 4 påsar med 110/116 som passade henne, för hon hade minsann prövat alla kläderna... E nä... Eller det har hon kanske, men nä... Bort med de. Hon har 122 nu... Så ja. Men facit i hand. Hade han gjort det jag har bett honom om hade jag inte behövt handla några kläder till Filicia, utan jag hade fokuserat på Filippa. 

Sen till helgen ska jag köpa mina barn. Vi ska hitta på lite saker då. Jag köper mina barn för att skaffa fina minnen som jag vill att dom ska minnas och komma ihåg... 
Det dom hade gjort tillsammans hos pappan var och sitta framför tv:n och spela tv-spel o vara ute i trädgården... Så mycket minnen de ger... Ett bra sätt att bli av med dom för en stund skulle jag säga att de e... 

Jag älskar er så mycket och jag gör så mycket för er, för att jag vill att ni ska ha bra minnen och komma ihåg allt det roliga i allt det jobbiga... Och det e kul och höra hur uppskattat de e och hur ni berättar det jag gör för e... Jag hör aldrig något när ni har varit hos er pappa, så där får ni nog inte så många minnen ifrån.. Hade ni varit glad för de lilla han gör hade ni berättat det på en gång... Ingenting man hör... 

Snart e det tid och skriva era kalas kort. Det fixar vi nu i veckan😊

Puss o kram 

RSS 2.0