Sovit dåligt

Natten har inte varit så bra. Har sovit mycket dåligt pga att man har funderat över saker och ting som händer och sker och varför just JAG som jämt och ständigt e utsatt för än de ena och än de andra. Varför?? Varför lägga skulden på mig?? Kolla hur du själv e och beter dig. Ingen e felfri. Det e som jag brukar säga; Sopa rent framför din egna dörr, innan du börjar sopa rent framför andras.. Men man duger ändå rätt så bra när man behöver hjälp och ingen annan kan. Snacka om att man känner sig utnyttjad. De e som jag brukar säga. Hjälper ni oss, hjälper vi er. Och de e ju så de skall vara. Men all hjälp man kan ge till andra räknas väl inte.
Jag skulle gärna vet lite mer hur man skall visa sin tacksamhet. Tydligen e jag inte tacksam nog. Det kvittar hur jag än gör och de e så tråkigt.

Puss och kram

Grrr säger jag bara

Varför e de så här och varför gör folk så här? Vad tjänar på de? Inte ett dugg. Jag e glad för dom som hjälper mig och min familj. Så många man har hjälpt på olikavis. Vissa e tacksamma och andra inte. Även om de e små eller stora saker vi hjälper andra med så e de ändå inte bra nock ändå. Jag vet inte hur man skall visa sin tacksamhet. Tydligen hjälper de inte att man hjälper tillbaka på olikavis och tydligen hjälper det inte att man säger tack. Och de e så tråkigt. Jag har alltid varit tacksam, för så har mina föräldrar lärt mig att man skall vara. Men som sagt de kvittar vad man gör så blir de fel eller så e de fel.
 
Jag e jätte glad för hjälpen vi får med kosten, jag e jätte glad för all hjälp vi får med barnen, huset och djuren och allt annat med. 
Jag har fått mycket och jag ger mycket tillbaka oxå både i kärlek, kläder, saker till barnen, tid och mycket mer. Men räcker de inte. Pengar ger jag inte då familjen själv behöver de till dom olika hålen man kan stoppa dom i och de e kanske de som e felet. Men i de läger ser vi till vårt eget först och de kommer jag alltid och göra. 
Nu vet jag vilka som e mina riktiga vänner för dom finns där i alla lägen för en och dom lyssnar på en och förstår en.
Jag har mina svårigheter och jag e på vidare utredning. Jag har svårt för de Verbala  (språkstörrning). Nu väntar jag på att psykologen skall lista ut vad som skall hända här näst. Jag vill bli utredd på de och även på om jag har ADD. E lite inne på de själv.
Men varför lägga så mycket skit på mig alltid. Ni som brukar göra de. Jo. För jag var den svaga innan, men nu e jag starkare och all skit fastnar inte längre. De rinner av bara och sen skiter man i de och ser de positiva i det som varit negativt och de e så jävla skönt. De e klart att man e ledsen ett tag, men de går över efter man fått tänka igenom det som var negativt och så vänder man på de och ser dom bra sakerna då. 
 
Och sen en sak till som jag måste få ut nu och de e folk som ljuger för mig. Alltså jag har svårt för de. Och ljuger man för mig om och om igen och ljuger för att man måste ljuga. Sanningen kommer alltid fram förr eller senare. Och jag lägger inte min tid på dom som ljuger hela tiden och om och om igen. Mitt förtroende för den människan e jäkligt låg och jag tar avstånd från dom som gör så. Jag klarar mig absolut utan de. 
 
Jag älskar och vända och vrida på saker och ting. Man får reda på så mycket mer då och de gör mig glad. 
 
Nu skall jag fortsätta och titta på tv och sätta fart på brasan i kaminen. Jag ligger på golvet och myser med hunden. Alla mina Älsklingar sover. E lite sugen på och ta fram ett 1000 bitars pussel med. Men vi får se vad som händer under kvällens lopp.
 
Puss och kram
 
  

RSS 2.0