Kort stubin och mig som människa

Jag som människa e jag och du som människa e du. Alla e olika och ingen e perfekt, men fan vad många där e som bryr sig om att jag har kort stubin. Jag har varit så här ända sen jag var liten. Det e inget som har kommit nu direkt och jag e så här som människa, så antingen accepterar ni det eller respekterar det eller så stick och brin med er. Ta mig som jag e eller låt bli. Där e ingen som e perfekt. Jag e rak och ärlig och säger som det e. Ta det som det e eller försvinn. Jag tänker verkligen inte spilla någon tid på den som inte kan ta mig för den jag e. Och den som har ett ont öga mot mig och min familj kan dra åt skogen. Vi kommer inte spilla någon tid på er inte ens om ni ber om hjälp. Vår hjälp till och hjälpa andra e borta. Vi kommer och se om vårt eget nu.

Jag e så less på allt detta skit nu. Så jag hoppas att ni förstår. Eller??

Ta mig för den jag e eller låt bli, men försvinn då. Jag tänker verkligen inte spilla någon tid på er mer.
Min energi lägger jag gärna på min familj i stället.

God natt på er!




En trevlig dag!

Det har varit en trevlig dag idag. Första ett barndop och sen åkte vi till Sturup och mötte upp min föräldrar med flera på flygplatsen.

Det var lilla Linnéa som döptes idag i St Nicolas kyrkan i Trelleborg. Vi e så tacksamma att vi fick vara med på hennes stora dag. Maten smakade gott och likaså tårtan. Och vilken fin låt Linnéa hade fått. Där kom allt några tårar hos mig. Helt otroligt fin.

Vi körde och hämtade kusin i Svedala och sen begav vi oss till Sturups flygplats. Där mötte vi upp mina föräldrar med flera. Dom hade varit i Turkiet i två veckor. Så skönt och ha dom hemma igen. Tack för handdukarna och Hello Kitty T-shirtarna. Dom passade jättebra och fina var dom med.



Linnéa ligger i vagnen.



Skickade bud med ner. Där fattas ett par skor som e Filippa's. Dom e ute på promenad.

Tröjorna ligger i tvätten och likaså handdukarna. Tar en bild på dom när dom e torra.

Ha det bra!

Väntan e lång

Väntan e lång. Men det kommer nog och lösa sig i slut ändan. Allt kommer och ta tid och allt kommer och göra ont, men jag kommer och få ett svar så småningom. Jag e den jag e och dom som inte förstå får vänta och förstå. Jag kan inte trolla. Men ett svar lär komma. vet inte när, var och hur. Dom som kan och vill får vara mina vänner tills dess och dom som inte vill får hålla sig bort. E trött på allt just nu och tänker inte ta mer skit och osanning. Men några jobbiga månader kommer det och bli och jag hoppas åter igen på ett svar så jag kan släppa allt och gå vidare med ett leende. Även om svaren e negativa eller positiva så kommer jag och vara glad i alla fall. Och det e ju det som e huvudsaken. Ett svar vill man alltid ha.

Dess värre tror jag en depression har smugit sig fram, men tyvärr förstår och ser inte folk det på mig. Men så e det. Ni får ta det som det e eller så låt bli. Jag klarade mig sist, så jag skall nog klara mig igenom det igen. Det tar tid och det e inget som går över på en vecka. Bara så ni alla vet. Jag gråter om dagarna och jag gråter om nätterna. Jag gråter när ingen ser. Jag hoppas att ni förstår, men har man inte varit där själv så e det svårt för andra och förstå. Jag hoppas att det hjälper e lite mer nu. Jagar en dag i taget och planerar inte speciellt mycket just nu. Jag tar det som det kommer.

Min hjälp e på väg, allt tar bara lite längre tid.

Ha en bra dag!!




RSS 2.0