Banken igår

Ja. Vi var på banken i går och skrev på papper. Det har aldrig varit så roligt och skriva på papper som i går. Det var skit kul och det kändes så jävla bra. Tack vare vår duktiga bankman så kan vi fixa detta på ett bra sätt. Så vi kommer och fira lite ikväll med olika godsaker. 
Så här kommer det bli nu fram över. Om 5år e vi av med det ena lånet med lite högre ränta på och om ytterligare 5år e vi av med ett lån till med lite lägre ränta.. Fatta så skönt detta e. Vi trodde vi skulle ha det ena lånet i 10 år och det andra i 10 år, men så e det inte. Fatta så skönt. Vi kommer även och kunna spara en slant varje månad och vi kommer ha ett huskonto. Där kan vi om vi behöver ta om vi behöver något till huset eller bilen. Man får ju givet vis lyfta luren och ringa vår bankman, så fixar han det andra till oss och sen ska vi träffas om 3 månader igen för och se hur det har gått och hur det känns för oss. Så det kommer och fixa sig nu. Både jag och gubben e lättade och glada över detta:)

Vill ni veta vad bankmannen heter?? Hör då av er till oss i så fall, så berättar vi det :)

Trevlig kväll på er <3




Ekonomin och människor olika tycken

Ja. Nu måste jag bara få skriva av mig. Har suttit och funderat och pratat med mig själv om det här med ekonomi. Vissa människor har förståelse och vissa människor har det inte. Var inne på Lyxfällans gilla sida på FB och där e ju många kommentarer. Oj vad många som e så duktiga med sin ekonomi, men sen och andra sidan så har dom kanske inte alla årorna i vattnet eller alla hästarna i stallet. Jag blir så jävla förbannad på just dom. Dom sitter och klankar ner på oss som har det svårt med ekonomin på olika vis. Men om dom har bra ekonomi och ligger bra på det. Varför skriva och läsa om oss andra och störa sig på oss. Det e väl bättre ni lägger mer energi på andra som röker, dricker alkohol, droger, snusar mm. Dom behöver det mer än vi som har fått hjälp och förstår vad vi har gjort för fel efter genom gångarna. Vi som har/hade problem med ekonomin e inte mer dumma än andra människor som har bra ekonomi. Så håll det för er själv och ta tag i det ni har problem med istället och va glad för vår skull i stället att vi fått hjälp på ett bra vis och ett annat tänkande vad det gäller ekonomi. 

Visst får man ha olika åsikter om det hela, men vissa saker kan dom behålla för sig själva..

Jag e tacksam för alla dom människorna som berömmer oss, för att det värmer så mycket att vi har tagit vårt förnuft tillfånga. Så jag säger bara; Ni som har problem med ekonomin. Försök och ta tag i den och sök hjälp. Det behöver inte vara till Lyxfällan. Där finns andra sätt med. 

Så lycka till alla där ute som hejar på oss som har fått hjälp och så säger vi HejDå till dom som tror att dom e något för dom har en perfekt ekonomi. 

Trevlig kväll:)





Sjukdomar

Ja. Jag måste bara skriva av mig lite, för just nu har där kommit fram att många e sjuka på olika vis och det e både barn och vuxna. Så mina tankar e där hela tiden. Och justa att det kan hända mina barn, det kan hända oss och det kan hända vem som helst när som helst och det e inget kul. Vissa kan få hjälp och andra får hjälp. Några/någon klarar sig och andra inte, vissa blir det operation för och andra inte och vissa får medicin och andra inte. Det e inget roligt oavsett vilket. Det e jobbigt för alla men på olika vis. Det som slog mig mest var att någon/något barn var i mina barns ålder och då tänker man en gång extra. Och ber på bara sina knän att allt ska gå bra på olika sätt och vis. Man vill bara att allt ska bli bra igen. Och sen slog det mig att allt kan ändra bara på några månader. 
Min mormor åkte in på sjukhuset September 2008 och somnade in Februari 2009. Hon fick ingen behandling, mer än smärtstillande och cortison. Men ingen cellgift eller strålning alls.. Hon hade fått Lungcancer och OBSAVERA mormor var ingen rökare. Och sen fick hon metastaser i hjärnan med. Vi var en del som var med henne den dagen när hon somnade in det som störde mig mest av allt var att jag inte berättade för henne att vi skulle gifta oss det året, men vi hyllade henne genom och gifta oss i min systers och hennes gubbes trädgård med rosa omslagsblad på sånghäftet och sen bytade vi till lila sångblad. Så hon fick vara med på en hörna ändå:)
Men allt kan gå väldigt snabbt, men det behöver inte göra det och sen beror det ju på vad det e för sjukdom personen har i fråga. Dom behöver inte somna in alls. Det räcker med personens medicin som dom måste ta livet ut för och hålla dom uppe på benen igen och så att dom mår bra. 

Jag skickar mycket värmande energi, mycket kärlek och omtanke till alla som det berör:) Kram på er och ni finns alltid i mina tankar <3




Vi känner oss ensamma

Ja, hur ska man beskriva att man känner sig ensam. Jo, innan vi var med i Lyxfällan hade vi många vänner man umgicks med, men efter dom hade sänt programmet försvann våra vänner. Så nu umgås man bara med nära och kära familje medlemmar och det tycker jag känns tråkigt. Man kan ju kanske vända på steken och säga att dom som försvann var inga riktiga vänner utan bara något som bara var där just då och när dom sen såg våra problem så försvann dom och det ju då man behöver dom som mest, för och få lite stötting båda två eller alla 4. Man orkar inte och stå och dra i vännerna för man vill träffa dom. Jag frågar numera en gång och sen lägger jag det på is en tid för och se vad som händer. För mig känns det som om man tjatar till sig en träff med dom man frågar och nu orkar jag inte mer. Och det e ju synd. Där e jättemånga som jag skulle vilja träffa och prata med och bara ta en kopp kaffe/te och prata med en liten stund om man nu inte har så mycket tid över. 
Och en annan sak e kanske att man e olika och har olika syn på saker och ting, men det måste man ju få ha. Det tycker jag e bra, annars hade man inte haft något och prata om alls. Jag bara älskar och diskutera för och komma på och få höra andras tycke och tänkande om andra saker. Sen brukar jag gå och fundera på det och komma fram till något bra och något dåligt. Men, men. Helgen har varit bra. Har träffat mina två systrar och barn och den eness gubbe. Och sen en runda till mina föräldrar igår kväll på en kopp kaffe och kaka:) Mycket trevligt hade vi, tyckte jag:)

Kram på er alla där ute:) <3









Allt i allt

Ja, här kommer en snabb sammanfattning av vad som har hänt. 

Jag och Mattias tog en bussresa till Ölfestivalen i Bremen förra helgen. Vi hade mycket trevligt och tyckte det var skit kul. Vi åkte med Hagestads touring. Min ena syster och gubbe åkte med, några av våra vänner var med och min systers arbetskamrat och hans fru var oxå med. Vi var 9st totalt i vår lilla mysiga sällskap. Där blev mycket dricka och god mat både när vi åkte ner på bussen på fredagen och på lördagen, sen på söndagen var det lite avslaget. Mattias lyckade hälla i sig 4L öl på lördagen i öltältet. Jag lyckades med en och sen tog jag några goda likörer. Sen fick det vara bra för min del. Sen blev det vatten för min det. Vi hade många goda skratt den helgen. Eller kompis??
Det var lite dö fött på bussen ner. Där var mest gamlingar som inte ville vara med på våra skålningar, så ska ni åka någon gång ner dit kolla hur många gamlingar och yngre människor där finns på bussen innan. Vill ni ha roligt ska där vara många yngre och vill man att där ska vara dö fött åk med gamlingarna. Jaja. Nu vet vi det till nästa gång. Det var en skön helg som vi hade där nere. 
Barnen var hos farmor och farfar och det tackar vi för. Dom lånade våra vildingar så vi kunde roa oss. 

Ja och sen kom lov veckan för skolbarnen. På måndagen var vi lediga. Det kunde behövas tyckte vi. Så vi lånade ut barnen till mina kusiner på vars ett håll, för vi skulle ha hem mäklare som kunde värdera vårt hus:)
Så nu e det klart:)

Sen var det då dagis för barnen på tisdagen och på kvällen blev Filippa sjuk. Hon fick feber, så Mattias fick vara hemma med dom små trollen. Ja och sen kom Filicia på onsdagen. Då fick hon feber. Så vi hade två sjuka barn och gubben fick vara hemma. Jag kunde inte vara hemma pga vissa skäl som jag inte kan nämna här.... Men det gick ju bra denna gången. Jag får vara hemma nästa gång om det inte e kräksjukan, för det får Mattias ta. Jag klarar inte av det:( 

Ja, så nu e vi på benen igen. Så nu ser vi hur länge det går denna gången innan någon ny sjukdom kommer igen. Det e så himla tråkigt. 

Ja, just nu har jag inte mer och skriva om, men återkommer senare :) <3

Kramisar








RSS 2.0