Buzza om Bic Soleil Secret

Jag e en Buzzador och kom med i kampanjen om 2-i-1 rakhyvel med en bikini timmer som följer med och den heter Bic Soleil Secret.
 
Ja.Nu har alla 3 prov paketen rakhyvlar hittat till nya hem. Så nu väntar jag bara på att dom skall bli prövade innan slutdatumet så jag kan skicka in en Slut rapport.
Själv har jag prövat den på benen och i armhålorna. Den rakade bort håret lätt som en plätt. Jag e mer än nöjd med den och den e vass. Har dock ej skuret mig än. Så nu e det bara bikini linjen som skall fixas till oxå. Men det får ju bli till Midsommar ju. Då skall man vara extra fin😉
 Benen fick sig en rakning 
 
 Armhålorna fick sig en rakning
 
Trevlig kväll😊

Jaaaa. Buzza mera

Jaaas. Jag kom i nästa kampanj med. Nu skall jag Buzza om Compeed skavsårs plåster. Nu väntar jag bara på paketet som kommer hem till mig. Jag längtar😊

Ni får ha en trevlig dag😊

Buzza om Bic Soleil Secret

Jag fick hem mitt packet nu i veckan och idag kom den första och vännen och hämtade sin prov produkt. Jag har ytterligare två prov produkter kvar om någon vill pröva. Första till kvarn och hämta en rakhyvel 2-i-1 och bikini trimmer till det. Ni får produkten gratis av mig. Jag vill givetvis höra vad ni tycker om den sen.
 

Trevlig Flaggans dag!!

RSS 2.0