Sovrums projektet 3

Ja. Då har det gått några dagar jag inte har skrivit om sovrums projektet. Vi har håll på lite varje dag för utom igår då det var Nyårs Afton. Då gjorde vi ingen ting. Jo syrran va där och gav några tips. Men annars ingenting.
 
 
 
 
 
 
Nu har vi kommit så långt så väggarna e uppe rören till elen e på plats och Cellplasten e på plats. Som när på en bit. Den sätter vi en annan dag för vi måste ha en dosa så vi kan förlänga den som sitter där. 
Det e så skönt att vi kan göra det själv utan att man måste be andra om hjälp hela tiden och att jag kan hjälpa till och att Älsklingen vill att jag skall hjälpa honom. Det e så skönt. 
 
 
Nu återstår bara lite städning där inne och en runda till tippen med skräpet som har blivit över och den gamla kompressorn. 
 
Där var två dagar precis innan Nyårs Afton som Mattias gjorde mycket själv för lilla Filicia fick feber och var jätte mammig. Man försökte smita iväg in och hjälpa till då och då, men det varade inte länge förrän Filicia kallade på en och hon skulle upp i famnen på en. 
 
Nu får vi vänta till nästa lön innan vi kan fortsätta. Nu ska vi handla tre olika färgers kablar/sladdar och sen skall vi ha lite gips och spakel sen får vi vänta till nästa lön igen. För man måste ju planer sin ekonomi. Så alla som man ska betal till får sin del. Planerar man bara den så går allt bra. 
Vi e nog lagom färdiga med vårt sovrum till sommaren skulle jag tro, men vad gör det. Absolut ingenting. 
Vi har gjort det som behövdes göra och sen håller det sig några år framåt 😊
 
Trevlig kväll på er och en stor kram💖

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0