Får skriva lite idag

Det har varit så skönt och slippa dessa ringningar på dolt nummer till min mobil, men nu har dom börjat igen. Jag vet vem det e, för denna personen avslöjade sig själv lite grann utan och tänka på det själv. Så jag funderar på och göra en anmälan till till polisen. Jag tycker bara det glyttigt. Jag trodde att denna personen var vuxen, men ack nä.. Så fel man kunde ha. 

Ja och mer då, jo magen börjar bli sig själv igen. Har dock lite bry med min reflux. Men det försvinner väl så småningom. Man brukar ju säga så man bäddar får man ligga och det e precis det jag fick göra:) Och min gubbe han bara älskade och tjiva med mig, men han vet att han får igen sen:) Man får ge och ta helt enkelt:)

Lilla Filicia har snarkat två nätter på rad, men i natt var det något av det hemskaste jag har varit med om. Jag var nära och slå till gubben, för jag trodde det var han, men nääää. Det var ju inte det... Så Filicia har ju legat i vår säng inatt igen och dess utom ända in till mig med munnen mot mitt öra. Och jag tror att hon reste sig två ggr och satte sig på mig och sen kastade hon sig baklänges. Tur att man hann och fånga henne. Så hon låg på min arm och sov så gott. Hon somnade redan vid 18-tiden igår och sov tills vi tog ner henne och lade henne i soffan. Då vaknade hon. Men hon får ju inte sova ordentligt när hon snarkar så på det viset. Hon gjorde andnings uppehåll på några sekunder med. Det e riktigt obehagligt. Så vi får se vad dagen bjuder på. 

Vi blev lite förvånade igår, då Filippa kom och sa till oss att hon var trött:) Ett stort rött kryss i taket. Det brukar hon inte göra. Så vi gick upp och lade oss redan vid 20- tiden igår. Jag somnade nästan direkt:) Jag väntade på att Filippa skulle somna. Hon somnade innan jag och sen somnade jag:) 

Vi var och handlade i fredags och så skulle barnen ha lördags godis. Filippa valde sitt själv och vi valde till Filicia. Men Filicia hon blev ju lite frästad och tog en bit och Mattias tog ifrån henne den och så såg hon att någon hade tappat på golvet, så tog hon den och Mattias tog i från henne den med. Då blev ju Filicia lite ledsen, så Mattias tog bort henne där ifrån. Då säger Filippa högt och tydligt till Mattias; Knip henne inte. Mattias; Nä det gör jag inte:) Pinsamt, pinsamt. Så vi har en stor Filippa som skyddar sin lilla syster:) Man blir ju lite stolt, för då vet man att hon tycker om sin lilla syster jättemycket. 
Där hände något i morse. Filicia blev ledsen för att jag gick iväg, så Mattias tog tag i Filicia för att hon inte skulle fastna och trilla. Då säger Filippa till Mattias; Knuffa henne inte. Mattias; Nä. Jag knuffar henne inte. Jag skulle aldrig knuffa er. Jag bara hjälpte henne så att hon inte skulle fastna i nätet med foten. 
Dom små liven e för goa.. 

Igår åkte vi en runda på marknaden. Jag behövde lite frisk luft tyckte Mattias och barnen ville åka karusell. Det blev strumpor till lilla syster och varma och Goa byxor till mig från dom vi alltid handlar av när dom e ute. Dom har bra kvalité på barn strumporna och byxorna e skit sköna och varma och goa:)







Ha e fortsatt bra dag:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0