Vilken sommar och semester:)

Ja. Vilken sommar och semester vi har haft. Den har varit händelserik på många olika vis. Både positiva och negativa händelser.. Men vi har 2 härliga veckor kvar sen börjar allvaret igen...

Vi började vår semester v28 och då passade vi på och åka en långtur och ha en mini semester samtidigt.. Vi åkte upp till Mölndal och hälsade på Mattias släktingar. Vi gick en runda i Mölndal en dag och sen åkte vi in till Slotts skogen en dag och så avslutade vi vår mini semester med Liseberg för Filippas skull. Hon ville se dom Gröna Kaninerna och åka lite karusell:) Efter besöket på Liseberg körde vi hem till Skåneland igen:) Tack för några trevliga dagar:)

Något tråkigt som hände när vi var iväg var att en hund nere i Skåneland blev sjuk.. Så vi säger; Vila i frid Foxie och ta väl hand om Sigge och dom andra vännerna.. Du e både sakna och älskad..

I vecka 29, har vi firat 3 födelsedags grisar och så var vi och kollade synen för nya glasögon, då det var 5 år sedan sist vi var i väg och så har vi varit på Kiviks marknad och Musteri och så Sjöbo marknad förstås. I Kivik prövade jag på Älgkebab och så mumsigt det var. Jag avskyr kebab i vanliga fall, men inte den:) Barnen var bortlämnade den dagen, så vi passade på njuta:)
Barnen fick ju följa med till Sjöbo marknad. Filippa tycker det e kul, men Filicia tycker inte alls om det. Så det blev som det blev. Huvudsaken alla var nöjda när vi körde hem och det var vi;)

Sen i vecka 30, så startade vi veckan med och besöka Tosselilla. Vi hade en fantastisk bra, roligt och trevlig dag och det Tackar vi Mange för:) Du e en pärla på alla sätt och vis:) Det var han som gjorde vår dag till något extra speciellt och njutfullt:) Vädret hade vi med oss. Det var soligt och varmt hela dagen:)
Sen blev veckan lite tråkigare efter det.. Vi fick vattenläckage på vår gata i vår egen Björkaledning, så vi höll på där i 3dagar.. Men nu e läckaget fixat.. Bara lite återställning kvar.. Ja och sen fick vi ett ryck i lördags kväll. Vi städade upp runt vår Björka brunn/pumphus.. Det blev jätte fint:)

Nu i vecka 31, har vi börjat veckan med och köra på tippen och tömma allt trädgårdsavfall som vi fick i hopa i lördags kväll och nu håller vi på och göra om yttertrappan..

Vi har några saker som vi ska hinna med och göra, men det får man ta när det e dåligt väder. Hela barnens lekrum ska gås igenom och sorteras upp och hela vår klädkammare ska gås igenom och tvättas om, för en del kläder luktar en blandning mellan blöt hund och surt vatten.. Inte så roligt och ha på sig dom kläderna precis:(

Vill tacka kusinerna som har passat barnen lite då och då. Det e mycket värt så vi får gjort något här hemma och så vi kan åka en runda utan dom och få njuta av liten egentid för varandra:)

Det har även varit lite bad för barnen i poolen här hemma under semester veckorna:)

Detta var det stora hela just nu. Kan ha glömt något, men det kommer senare i så fall:)

Ni får ha en fortsatt trevlig sommar och semester:)
Snart går vi in i Augusti månad:)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0