7 dag

Vad händer i veckan alla 7 dagar??

Jo. Imorgon måndag har vi Cirkuslek som båda barnen älskar och vara med på. Där kan dom springa runt och härja fritt och göra av med lite energi:)

På tisdag e det dagis för Stora dottern och sen kommer här hit någon som ville visa något om en dammsugare. Jaja kom du, men köper ingenting inte ens på kredit...

På onsdag e det dagis igen och gubben ska till läkaren för och reda ut hans värk. Reumaten i Lund hade inga papper kvar, så nu e det ny remiss och ny utredning som gäller och sen ska jag till läkaren. Ska bli op på ryggen. Får se hur det känns sen. Mamma kommer och hjälper mig en liten stund.

På torsdag e det dagis igen och sen ska vi ta det lugnt:) Inköps listan inför fredagen fixar vi denna dag. Då lite tid finns över:)

På fredag ska vi handla inför kalaset som e på lördag och för några vänner som kommer på fredags kvällen och myser med lite mat och dricka:) Dom ska fira Lilla syster:)

På lördag ska vi ha kalas för Lilla syster, då hon blir 1-år. Här kommer vara öppet hus från 12.00 och fram till dom sista gästerna går hem. Så det kommer bli fullt ös:)

På söndag ska vi på kalas hos min kusin och hans tjej. Då han fyller år:)

Så där ja. Då var den veckan slut:)

Natti natti på er:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0